Eirikuva

Uusi monipuolinen Eirikuva-kuvakirjaohjelma nyt ladattavissa www.eirikuva.fi -sivulta

Pressmeddelande   •   Jan 15, 2010 14:14 CET

Eirikuvan kuvakirjaohjelma tekee meistä kaikista helposti persoonallisen kirjailijan.

Lataa ohjelma ja lisäät helposti kirjan sivuille kuvia, erilaisia sivupohjia, tekstiä, kuvakehyksiä ja erilaisia taustoja. Ohjelmalla käyttäjä tekee helposti digikuvistaan persoonallisen kuvakirjan, jota on todella mukava tehdä ja valmista kirjaa on ilo näyttää.

Voit valita käytätkö ohjelman nopeata ja helppoa ”Ohjattu kirjan luonti” -toimintoa tai voit myös luoda kirjan sivupohjineen ja taustoineen alusta alkaen ihan itse.

Luotu kirja voidaan tallentaa, joten kirjan tekeminen voidaan keskeyttää ja taas jatkaa sen tekemistä milloin tahansa. Valmis kirja lähetetään netin kautta Eirikuvalle valmistettavaksi.

Eirikuva-kuvakirjat

Kuvakirjamallistossa on 4 eri kirjamallia ja 5 eri kokoa. Jokaisesta löytyy vielä vaaka- ja pystymalli. Tekijän valitsema kuva elävöittää myös kuvakirjan kansilehteä. Kansivaihtoehtoina pehmeä kuvakansi tai tyylikäs kova laminoitu kuvakansi. Tulostamme kirjan sivut upealle 130 g silkkiäispaperille. Tuotteet ja hinnat löytyvät osoitteesta www.eirikuva.fi.

Toimitusaika
Kirjojen toimitusaika 7 työpäivää + lähetys.

Ilmainen Eirikuva-kuvakirjaohjelma ladattavissa www.eirikuva.fi

Eirikuva

Eirikuva on pörssiyhtiö, joka on listautuneena OMX First North Finland -markkinoilla. Yhtiön suurin osakkeenomistaja tällä hetkellä on Rite Ventures AB. Suomessa yhtiön kuvatuotteita myydään ja markkinoidaan Eirikuva-tuotemerkin alla. Eirikuva on tuttu ja tunnettu valokuvien merkkituote.

Valokuvaus ja valokuvien valmistus on digitalisoitunut voimakkaasti ja aitojen valokuvien teettäminen digitaalikameroiden tiedostoista on vahvassa kasvussa. Digitaalisuus tuo mukanaan myös uusia tuotteita ja palvelukonsepteja, jotka tulevat Eirikuva-tuotemerkin kautta näkymään suomalaisessa kuvakaupassa.

Yhteystiedot

Eirikuva Digital Image Oyj Abp
PL 107
15101 Lahti

P. (03) 811 811
E-mail: etunimi.sukunimi@eirikuva.fi

www.eirikuva.fi