Vivisanté

Vivisantén aurinkotuotteita esillä mediassa

Pressmeddelande   •   Jul 27, 2009 10:27 CEST

Vivisantén tuotteet saivat jälleen näkyvyyttä mediassa. Eeva- ja Hot now- aikakausilehdissä olivat esillä Vivisanté:n aurinkovoide ja aurinkokapselit, jotka kuuluvat Vivisantén SUN by VIVIDA- tuoteryhmään. Kauneus ja terveys- lehti puolestaan esitteli Vivisanté:n HEALTH viviforce -kapselit.

Eeva- naistenlehden toukokuun numerossa neuvotaan, miten saadaan auringosta kaikki hyöty esille, samalla minimoiden auringon haittavaikutukset. Artikkelissa oli esillä SUN by VIVIDA- aurinkokapselit. Aurinkokapselit aktivoivat pigmentin muodostusta nopeuttaen rusketusta, joka suojaa parhaiten UV-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Samalla kapselit suojaavat ihoa ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista sekä ryppyjen muodostumista.

Myös Hot Now- lehti esitteli myös numerossaan SUN by VIVIDA- aurinkokapseleita artikkelissaan. Artikkeli Auringon hehkua iholle, esitteli aurinkotuotteita eri kategorioista.

Vivisantén muita aurinkotuotteita ovat Vivida Sun aurinkoemulsiot ja spray. Vivida Sun aurinkoemulsiot ja spray nopeuttavat ruskettumista ja estävät ihon kuivumisen ja hilseilyn. Niiden sisältämät aurinkofiltterit antavat iholle tehokkaan suojan estämättä ruskettumista.Vivida Sun aurinkoemulsiot ovat vettä hylkiviä.Vivida After Sun lotion viilentää ja rauhoittaaihoa auringon oton jälkeen.

Vivisanté

Ravintolisiä ja ihonhoitotuotteita valmistuttava ja markkinoiva Vivisanté Finland Oy perustettiin vuonna 1991 (yrityksen nimi oli 2008 asti Orendo Oy). Vuoden 2006 - 2007 vaihteessa Vivisanté Finland Oy:n emoyhtiöksi tuli Dermoshop Oy. Yrityskaupan myötä Vivisanté Finland siirtyi osaksi Dermoshop-konsernia, joka tunnetaan vahvana kosmetiikka-alan toimijana.

Lisätietoja:

www.vivisante.com