Pressmeddelande -

Bring logistikpartner for Eurovision Song Contest

Fra den 5. til den 10. maj samles Europa i årets musikfest Eurovision Song Contest. Bring er logistikpartner for det kæmpestore arrangement.

Der er meget, der skal stemme inden og under verdens største tv-begivenhed. Med mere end 90 millioner seere alene i Europa og mange flere seere på verdensplan er Eurovision Song Contest et underholdningsarrangement i særklasse.

- Det med logistikken er en ting, der bare skal fungere. Lastbiler fyldt med musikernes rekvisitter og kostumer skal komme ind fra hele Europa. Alt det, vi bygger scenen og arenaen med og ikke mindst al maden, skal på plads på Eurovision Island i rette tid med biler og cykelbude. Vi har valgt Bring til at løse denne vigtige og komplekse opgave, siger Søren Therkelsen, Head of Relations, Eurovision Song Contest 2014, DR.

- Vi kan jo ikke bidrage med musik, men vi vil bruge vores musikalitet og erfaring til at få transporterne til at flyde. Der er en stor udfordring ved alle arrangementer, men jeg er sikker på, at vi kan løfte opgaven. Selvfølgelig håber vi, at Danmark vinder, men uanset om det sker, så skal danskerne i hvert fald være stolte af et perfekt gennemført arrangement. Vi er stolte af at være blevet valgt til at være en del af teamet, som skal få det til at ske siger adm. dir for Bring Danmark, Jens Rom.

For flere oplysninger, kontakt
Jens Rom, adm. dir. Bring i Danmark, +4529416611, jens.rom@bring.com

Ämnen

  • Konst, kultur, underhållning

Kategorier

  • bring
  • transport
  • logistik
  • mello
  • eurovision
  • danmark

Bring løser hverdagslogistikken for små og store virksomheder i Norden. Vi hjælper dig med effektivt at transportere, lagre og levere. Med et helhedstilbud inden for pakker, gods, termo, lager, bud og post kan Bring bistå din virksomhed med små og store opgaver i Danmark og derfra til eller fra resten af verden. Sammen finder vi den bedste løsning for jer – til jer eller direkte til jeres kunder. bring.dk

Kontakter

Hélène Belin

Presskontakt Informationschef Bring Norden Sverige, Danmark, Finland +46 733 67 18 97