Pressmeddelande -

Bring skærper tilbuddet til nethandel i Danmark

Bring lancerer nye tjenester til e-handel på et hurtigt voksende marked.  "Konkurrencen skærpes blandt e-handlerne, og slaget om forbrugerne står ofte omkring leveringen" siger Annette Falberg, FDIH.

Markedet for e-handel vokser fortsat, alene i 2014 forventes en stigning på 15% i Danmark. Forbrugerne har tydelige krav, og konkurrencen mellem e-handelsvirksomhederne er hård. Et hurtigt og fleksibelt netværk af leveringsalternativer er en succesfaktor:

- Konkurrencen er skærpet blandt de netbutikker, der vil nå danskernes tegnebøger. Slaget om forbrugerne står ofte omkring leveringen – altså hvor, hvordan og hvornår man modtager det man har købt. Tiden er værdifuld, og der er en stigende efterspørgsel efter at få varen leveret hurtigt, hvor det passer kunden og når man har fri, siger Annette Falberg, FDIH.

Det har Bring lyttet til, og skærper nu sit tilbud og står for et nyt, fleksibelt alternativ på forbrugerpakker i Danmark:

- Forbrugerne har tydelige ønsker om at modtage deres pakker, hvor og hvornår det passer dem. Dette har Bring lyttet til og tilbyder nu en landsdækkende mulighed for hjemmelevering om aften og hurtigere udlevering via afhentningsbutik alle ugens syv dage eller i en pakkeautomat, med samme nærhed til danskerne som dagligvarebutikkerne, siger adm. dir for Bring Danmark, Jens Rom.

- Bring har det mest fleksible, heldækkende tilbud i Danmark, og danske e-handelskunder vil nu få flere valgmuligheder for at få leveret deres e-handelspakker. Nogle af de fordele vi tilbyder e-handlere er hurtigere levering, fleksible muligheder for returneringer og en attraktiv levering til forbrugerne takket være flere valgmuligheder og nærhed til udleveringssteder, afslutter adm. dir for Bring Danmark, Jens Rom.

Fakta
Brings pakketilbud med levering til danske forbrugere et stort antal udleveringsmuligheder:
• Udleveringssteder (hent din pakke i butik)
• Pakkeautomat
• Hjemmelevering
• Postkasse

For flere oplysninger, kontakt
Jens Rom, adm. dir. Bring i Danmark, +45 29416611, jens.rom@bring.com
Hélène Belin, informationschef Norden, +46 733 67 18 97, helene.belin@bring.com

 

Ämnen

  • Transport

Kategorier

  • e-handel
  • bring
  • danmark

Bring løser hverdagslogistikken for små og store virksomheder i Norden. Vi hjælper dig med effektivt at transportere, lagre og levere. Med et helhedstilbud inden for pakker, gods, termo, lager, bud og post kan Bring bistå din virksomhed med små og store opgaver i Danmark og derfra til eller fra resten af verden. Sammen finder vi den bedste løsning for jer – til jer eller direkte til jeres kunder. bring.dk

Kontakter

Hélène Belin

Presskontakt Informationschef Bring Norden Sverige, Danmark, Finland +46 733 67 18 97