Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Hövding inspirerer til sikker cykling i Politikens Hus

- Vi kan mærke at interessen for Hövding vokser i Danmark. Nu er airbaggen for cyklister til salg på mere end 30 steder rundt omkring i landet og i løbet af 2016 udvider vi med mange flere forhandlere. Samarbejdet med Politiken er vigtigt for os. Det er en af Danmarks største aviser og det gør at vi når ud til mange cyklister, siger Fredrik Carling, administrerende direktør for Hövding.


Politikens Inspirationsdag er til for at give avisens læsere mulighed for at møde og inspireres af forskellige leverandører og måske få nogle ideer til den perfekte julegave her inden jul. Hövding har reddet mange mennesker fra alvorlige skader når de har været ramt af cykelulykker eller er væltet af cykelen. Måske kan en svensk Hövding blive en livreddende julegave for mange danske cyklister i år!

Tid og plads for Politikens Inspirationsdag er fredag den 20. november klokken 10-18 på Vestergade 28 i København.

Ämnen

Kontakter

Press

Press

Presskontakt

Hövding - Airbag for cyclists

Hövding har sitt ursprung i grundarna Anna Haupts och Terese Alstins examensarbete i industridesign vid Lunds Universitet 2005.

Examensarbetet ledde till konceptet airbagcykelhjälm och fick Innovationsbrons Idéstipendium. Detta blev startskottet för att utveckla Hövding till en riktig produkt. 2006 vann Hövding Venture Cup, varefter Hövding Sverige AB startades.

Huvudkontoret ligger i Malmö – världens sjätte bästa cykelstad.

Hövding Sverige AB
Monbijougatan 17C
211 53 Malmö
Sverige
Besök våra andra nyhetsrum