Pressmeddelande -

Strive er klar med danske kommentatorer

Strive, der som den eneste kanal sender Serie A og La Liga i Skandinavien, har hidtil sendt kampene med engelske kommentatorer. Nu satser man på danske kommentatorer og præsenterer fem navne, der skal føre Strive ind i den næste fase. Et af dem er Morten Glinvad, der har meget stor erfaring som La Liga-kommentator, og hvis stemme har ledsaget mere end 700 fodboldkampe.

”Det bliver virkelig spændende. Jeg vil fra starten være med til at opbygge en ny kanal, som sender fodbold fra to af verdens bedste ligaer. Jeg glæder mig til at komme i gang, og det er ekstra motiverende for mig, at Strive har en klar målsætning om at give de to ligaer den eksponering, de fortjener”, siger Morten Glinvad.

De øvrige danske kommentatorer er John Bisgaard, Henrik Fallesen, Karsten Krogh og Kenneth Hansen.

Der er debut for dansk kommentering fredag den 14. december med kampen Celta Vigo-Leganes, som kommenteres af Karsten Krogh, mens John Bisgaard kommenterer derbyet, Torino-Juventus, lørdag den 15. december.

”Dette er en naturlig udvikling for Strive. Vi vil være kanalen for fodboldfans, og så er det klart, at man skal kunne vælge hvilket sprog, man vil have kampen kommenteret på. Jeg er meget tilfreds med de rekrutteringer, vi har gjort”, siger Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG Sverige, som ejer Strive.

Strive sender også i Sverige og Norge, og også i de to lande er der debut til lokale kommentatorer samme dag.

Strive udvikler hele tiden nye platforme. I forbindelse med lanceringen af lokale kommentatorer lancerer Strive også en app til Apple TV og en lineær kanal.

Information om de fem danske kommentatorer og pressefotos er vedhæftet som filer.

Ämnen

  • Evenemang

IMG is a global leader in sports, fashion, events and media, operating in more than 30 countries. The company manages some of the world’s greatest sports figures and fashion icons; stages hundreds of live events and branded entertainment experiences annually; and is a leading independent producer and distributor of sports and entertainment media. IMG also specializes in sports training and league development, as well as marketing, media and licensing for brands, sports organizations and collegiate institutions. IMG is part of the Endeavor (formerly WME | IMG) network.

Kontakter

Nicklas Brunzell

Presskontakt +46708864200