Nyhet -

bWise blir Konsultnets första Effectplanpartner i Norge

Konsultnet har tecknat partneravtal med bWise, som blir vår första sälj- och implementationspartnern i Norge.  Med Effectplan som del av sitt utbud, tillsammans med Qlikview, kommer bWise att kunna erbjuda ett unikt planeringssystem till den Norska marknaden.
 
"Vi ser at det norske markedet er preget av to ytterpunkter når det gjelder budsjett og planarbeid. I den ene enden er de som sender Excel-ark til hverandre og har helt manuelle prosesser, og i den andre enden har vi de som har implementert store, kompliserte og tunge løsninger. De store løsningene er både tid- og konsulent- og kostnadskrevende, og de lette blir også tidkrevende, idet manuelle prosesser i sin natur alltid må gjøres manuelt og ofte har feilkilder. Vi har lenge vært på utkikk etter et velprøvd, solid og smidig verktøy. Våre kunder er ‘bortskjemt’ med høy brukervennlighet og selvbetjening, og det er egenskaper vi ser at EffectPlan tilbyr. I tillegg har verktøyet god prosess-støtte og åpen arkitektur for integrasjon til økonomisystemer og andre viktige premissgivere. Vi tror våre kunder vil oppleve at EffectPlan forenkler og automatiserer deres budsjettprosess, samtidig som de selv enkelt kan justere ved behov", sier Torstein Thorsen, daglig leder i bWise.
 
Om bWise
bWise har specialiserat sig på Business Intelligence (BI), samt tillhandahåller tjänster och mjukvara. De är specialister inom dataintegration, datavaruhus, verksamhetskontroll, rapportering och analys, scorecard och EPM. De är Norges enda Elite Partner för QlikView och har 80 QlikViewkunder fördelat över 250 projekt. Bland kunderna finns Oslobörsen, VIA Egencia, Toyota Norge, Nordea och NSB.

Relaterade länkar

Ämnen

  • Ekonomi, finans

Kategorier

  • analys
  • budgetprocess
  • budgetplanering
  • konsultnet
  • affärssystem
  • beslutsstöd

Kontakter

Bernt Olsson

Presskontakt Marknadschef Marknad +46 8 4100 69 01 Nyheter Kampanjer Press