Pressmeddelande -

Markem-Imaje kunngjør sitt nærvær også i Norge

Fra 18. mai 2009 er Markem-Imaje til stede på det norske markedet med sitt komplette sortiment med kodeløsninger og -tjenester.

Markem og Imaje, to av verdens ledende selskaper innen løsninger for produktidentifisering, kunngjorde i november 2007 sin beslutning om å fusjonere til ett selskap for å utnytte sine respektive sterke produktsortimenter, erfaringer og omfattende, geografiske tilstedeværelse, fordi de var overbevist om at dette også ville bli en betydelig mulighet for å tilby merverdier til kundene.

Imaje AS, med hovedkontor i Lørenskog og aktiv på det norske markedet siden 1988, endret navn til Markem-Imaje AS den 18. mai 2009 og er nå klar til å levere og støtte hele sortimentet med løsninger for koding og merking fra Markem-Imaje til emballasjeindustrikundene i Norge.

Ole-Jørgen Fauske, daglig leder i Markem-Imaje AS sier:

"Kunder i emballasjeindustrien er i økende grad på jakt etter partnere som kan levere et bredt utvalg av løsninger for koding og merking til best mulig pris. Markem-Imaje kan oppfylle dette markedsbehovet på en effektiv måte, og i dag er det en glede å kunngjøre vår fulle og direkte tilstedeværelse i Norge."

"Markem-Imaje AS er, ved siden av å levere alle løsningene fra primærkoding til pallemerking, klar til å levere også et omfattende utvalg av ettermarkedstjenester til de ulike teknologiplattformene for å maksimere effektiv driftstid for alle kundene."

Mer informasjon om Markem-Imajes løsninger og tjenester kan du finne på vår nye nettsted på www.markem-imaje.com

Om Dover

Dover er en diversifisert industriprodusent med 7 milliarder dollar i årsomsetning fra driftsselskaper som produserer spesialiserte industriprodukter og -utstyr. Besøk www.dovercorporation.com for mer informasjon.

Om Markem-Imaje

Markem-Imaje er et heleiet datterselskap av Dover Group med hovedkontor i New York. Selskapet er en anerkjent, global produsent av løsninger innen produktidentifisering og sporbarhet og tilbyr et komplett spekter av pålitelige og innovative systemer for blekkskrivere, termisk overføring samt laser- og skriv-og-bruk etikettsystemer.

Med mer enn 95 års erfaring leverer Markem-Imaje fullt integrerte løsninger som gir produktkvalitet og -sikkerhet, samsvar med lovgivning og forhandlerbehov, bedre produktgjenkjenning og forbedrede produksjonsprosesser. Markem-Imaje har hovedkontor i Bourg-les-Valence i Frankrike og beskjeftiger mer enn 2 800 ansatte i 33 datterselskaper over hele verden og leverer optimale løsninger innen produktmerking og -koding til mer enn 33 000 kunder.

I tillegg støttes kundene til Markem-Imaje av 6 forsknings- og utviklingssentre, flere reparasjonssentre for utstyr og produksjonsenheter lokalisert rundt i verden.

Kategorier

  • produktmerking
  • merkingsutstyr
  • merking
  • blekkstråleskriver
  • rfid
  • sporingsløsning
  • produktidentifikasjon
  • kodingsløsninger
  • etiketteringssystemer
  • laser
  • varmeoverføringssystemer
  • sporbarhet

Kontakter

Adrian Piotrowski

Presskontakt Marketing Coordinator Nordic Nordic Region +46 8 534 707 50