Pressmeddelande -

Markem-Imaje presenterer SmartDate® 5/128 termotransfer koder

Utprøvd. Robust. Bredere. Valgmulighetene for termotransfer koder teknikk er blitt bredere...

Den siste tilveksten i SmartDate®-produktserien, SmartDate 5/128 koder med termotransfer teknikk, skriver ut store mengder komplisert informasjon på fleksible, emballasjefilmer. Hovedfordelen er det utvidede utskriftsområdet: opptil 128 mm bredt og 75 mm langt på intermittent og opptil 150 mm langt på kontinuerlige fyllemaskiner. SmartDate® 5/128 gir et nytt effektivitetsnivå for utskrift av informasjon i bredt format som spenner fra bruksområder for multipack til ingredienslister og næringsmiddeldeklarasjoner. Som med alle SmartDate 5-kodere gir den siste tilveksten til SmartDate 5-familien også tilbud om utskriftskvalitet på opptil 300 dpi.

Markem-Imajes SmartDate®-familie med kodere med termotransfer teknikk kombinerer robust konstruksjon, bygget for industrielle bruksområder, ingen kjente slitasjedeler som krever forebyggende vedlikehold, høye hastigheter og gunstigere økonomi for utskriftsløsninger som dekker et stort spekter av behov.

Standard SmartDate 5 gir høy ytelse og fleksibilitet for utskrifter. De kommer klare til konfigurering i inntermittent modus eller kontinuerlig modus og for bruk med venstre- eller høyredrift med mulighet for hastigheter opptil 1000 mm per sekund.

For å hindre tap av blekk, som kan forekomme ved høyhastighets pakkelinjer på grunn av utfordrende hastighetsprofiler (hvor rask akselerasjon og nedbremsing fører til korte intervaller med langsom hastighet), er SmartDate 5 i stand til å skrive ut kontinuerlig i hastigheter så lave som 5 mm per sekund. I tillegg kan SmartDate 5 oppfylle akselerasjonsgradene som oppstår med det nye alternativet "ikke produkt-ikke film" på emballasjeutstyr.

SmartDate 5 reduserer også driftskostnadene på forbruksmateriell. Markem-Imaje har utviklet en funksjon som sparer bånd ved å redusere mellomrommene mellom utskriftene til bare 0,5 mm for på den måten å gi opptil ti prosent flere utskrifter fra samme utskriftsbånd. I tillegg er det tilgjengelig et utvalg av båndsparende alternativer for å redusere eierkostnadene ytterligere.

"Med titusenvis av vellykkede installasjoner bak oss har vi lært at kundene ser etter avanserte egenskaper og mer skreddersydde løsninger for å få mer effektivitet i kodeprosessen sin," forklarte Andy Gray, Markem-Imajes leder av produktmarkedsføring.

En styringsenhet med en berørings LCD fargeskjerm som tilleggsutstyr kan leveres til SmartDate 5. Den ikonbaserte menyen leder operatøren gjennom oppsett og prosedyrer mens den klart viser de valgte bildene for å unngå feil og sikre korrekt og effektiv koding i produksjonskjøringen fra start til slutt. Brukerne kan fortsatt velge den klassiske visningen på styringsenheten med grafisk visning i sort/hvitt, fordi de to alternativene kan velges fritt. Når det gjelder bruk i nettverk, kan de som foretrekker å integrere styringen av kodingen med styringen av emballasjelinjen også gjøre dette ved å benytte nettleserteknologi til å styre hele linjen fra ett, enkelt kontrollpunkt.

Fjernstyring av kodingen er også et alternativ for SmartDate 5-serien. Koderen gjør det mulig med enkel konnektivitet med tredjepartsutstyr og -enheter og mulighet til å hente utskriftslayout og data fra en datamaskin eller et ERP-system i fabrikken. Utskriftslayout kan opprettes med CoLos Create® og lastes ned til koderen fra nettverket eller en USB-lagringsenhet. Produksjonsdata kan også lastes opp for analyse og revisjon.

Om Dover

Dover er en diversifisert industriprodusent med 7 milliarder dollar i årsomsetning fra driftsselskaper som produserer spesialiserte industriprodukter og -utstyr. Besøk www.dovercorporation.com for mer informasjon.

Om Markem-Imaje

Markem-Imaje er et heleiet datterselskap av Dover Group med hovedkontor i New York. Selskapet er en anerkjent, global produsent av løsninger innen produktidentifisering og sporbarhet og tilbyr et komplett spekter av pålitelige og innovative systemer for blekkskrivere, termisk overføring samt laser- og skriv-og-bruk etikettsystemer.

Med mer enn 95 års erfaring leverer Markem-Imaje fullt integrerte løsninger som gir produktkvalitet og -sikkerhet, samsvar med lovgivning og forhandlerbehov, bedre produktgjenkjenning og forbedrede produksjonsprosesser. Markem-Imaje har hovedkontor i Bourg-les-Valence i Frankrike og beskjeftiger mer enn 2 800 ansatte i 33 datterselskaper over hele verden og leverer optimale løsninger innen produktmerking og -koding til mer enn 33 000 kunder.

I tillegg støttes kundene til Markem-Imaje av 6 forsknings- og utviklingssentre, flere reparasjonssentre for utstyr og produksjonsenheter lokalisert rundt i verden. www.markem-imaje.com

Kategorier

  • termotransfer
  • merkingsutstyr
  • merking
  • termotrensfer
  • sporbarhet

Kontakter

Adrian Piotrowski

Presskontakt Marketing Coordinator Nordic Nordic Region +46 8 534 707 50