Gå direkt till innehåll
NSG Group stiller ut på Glasstec 2018 i Düsseldorf

Pressmeddelande -

NSG Group stiller ut på Glasstec 2018 i Düsseldorf

Besøkende på stand (Hall 10 D38) kommer til å få muligheten til å se de seneste videreforedlede produktene og innovative løsninger som passer utmerket for en mengde arkitektobjekter, uansett tekniske utfordringer og budsjett.

Den nyeste vakumviduet, Pilkington Super Spacia™ vil bli vist. Dette er noe tykkere en den vanlig Pilkington Spacia™ med en total tykkelse på 10,2 mm, men har den laveste Ug verdien (0,7 W/m²K) av alle Pilkington Spacia™ produkter.

Et antall nye solbeskyttelsesglass vil bli introdusert, Pilkington Suncool™ Dynamic og Pilkington Suncool™ Q 60/25. Pilkington Suncool™ Dynamic er et laminert sikkerhetsglass med termokromatiske egenskaper som automatisk tilpasser seg den varierende solvarmen gjennom dagen og årstidene. Pilkington Suncool™ Q 60/25 er et nøytralt solbeskyttelsesglass med en overlegen ytelse, høy fargestabilitet, lav refleksjon og førsteklasses selektivitet.
På stand finnes også et ”Future Window” konsept, et helt autonomt, dynamisk vinduselement som passer med SmartSkin konceptet fra Physee. Konseptet består av et aktivt element for å styre lystransmisjon og g-verdi. Her vises et ekspempel på et elektromt glass fra EControl-Glas.

NSG Group presenterer også andre generasjons transparente speil som benyttes til touchscreens og et krombasert speil, som er motstandsdykting mot både fukt og korresjon. Pilkington MirroView™ er serien med speil med høyreflekterende speilbelegg, idelet for å dekke videoskjermer eller digitale displayer når disse er avstengt. Slås skjermen på vil bildet synes gjennom glasset. Produktene i serien er også idelle å benytte til touchscreensapplikasjoner. Pilkington Mirropane™ Chrome er et meget allsidig krombasert speil som kan benyttes i en mengdre interiør-og dekorative løsninger som f. Eks. baderom, hotelllobbyer, treningsstudioer, men også som fasadepanker eller i tekniske løsninger som kommersielle kjøleanlegg eller belysningssystemer.

På standen kommer også løsninger som fortsatt er på prototypstadiet til å vises. Et eksepmel er en spesiell teknikk som benyttes for å forbedre egenskaper hos glasset i forskjellige markedssegmenter. En innovasjon som er spesielt lovende fordi antall forskjellige egenskaper kan oppdrives til en rimelig kostnad. Et bra ekspempel på dette er det emaljerte fasadeglasset med et anti-grafittibelegg.

Innen området PV/BIPV (Photo Voltaic / Built In Photo Voltaic) kan du ta en titt på et PV fasadeelement som anerkjenner at bygningen selv genererer energi som et miljøvennlig og estetisk tiltalende alternativ til tradisjonelle energikilde

Besøkende kommer også til å bli bedre kjent med det totale produktsortimentet i en onlinebasert produktkatalog, Global Product Directory

Teamet fra NSG Group ser fram imot å treffe alle kunder og besøkende som ønsker å vite mer om glassløsninger til sitt neste prosjekt. Torsdag den 25/10 vil våre svenske kolleger fra Pilkington Floatglas AB være tilgjengelige for en hyggelig glassprat.

Besøk oss på NSG Groups stand #10-D38.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


    Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och härdat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på våra anläggningar i Vetlanda, Sverige och Elverum, Norge. Vi har egen lagerverksamhet i Malmö.

    NSG Group är en av världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom tre huvudsakliga affärsområden: Automotive, Arkitektglas och Teknisk glas. Automotive bistår marknaden med originalutrustning till bilar, ersättningsrutor för eftermarknaden och specialinglasningar för transportändamål. Arkitektglas levererar glas för arkitektur- och solenergitillämpningar. De tekniska glasprodukterna inkluderar mycket tunna glas för displayer, linser och lätta styrningar i skrivare, samt glasfiber som används i batterifrånskiljare och kamremmar i bilmotorer. Vi har betydande marknadsandelar på de flesta marknaderna för byggnads- och bilprodukter i världen, med stor geografisk räckvidd. Detta gör det möjligt för oss att tillmötesgå kunder, i synnerhet när det gäller bilrelaterade OE-marknader (Original Equipment) vars verksamheter blir alltmer globala. I geografiskt avseende sker 38 procent av gruppens försäljning i Europa, 27 procent i Japan och 13 procent i Nordamerika. De återstående 22 procenten genereras i övriga delar av världen.

    www.pilkington.se
    www.pilkington.no
    www.pilkington.dk

Kontakter

Anett Karlsson

Anett Karlsson

Presskontakt Technical Advisory Service and Technical Sales Manager Scandinavia Teknisk rådgivning/ försäljning 035-153048
Agneta Kristiansson

Agneta Kristiansson

Presskontakt Marketing Communication & Sales Analyst 035-153085

Relaterat innehåll

Att göra skillnad i världen med hjälp av glasteknologi

Pilkington har sedan 1976 försett den skandinaviska marknaden med glas och glasprodukter. Vi säljer floatglas, belagt och laminerat glas som produceras i koncernens floatglasfabriker i Europa. Vi tillverkar isolerglas på vår anläggning i Elverum, Norge.

NSG Group är världens ledande tillverkare av glas och inglasningssystem inom affärsområdena Architectural, Automotive och Creative Technology. Architectural tillverkar och levererar glas för arkitekturtillämpningar samt för solenergimarknaden och andra sektorer. Automotive bistår marknaderna för originalutrustning till bilar (OE) och ersättningsrutor för eftermarknaden (AGR). Creative Technology omfattar flera olika verksamheter inkl. linser och ljusstyrningar i skrivare och skannrar, glasfiber som används till kamremmar i bilmotorer och glasflingor samt Fina Glass produkter.

Pilkington Floatglas AB
Karl XI:s väg 61
302 96 Halmstad
Sverige