Pressmeddelande -

Prestamo AB ekspanderer

Prestamo AB er et relativt nystartet firma som drives i fra Sverige. Selskapet har eksistert siden mai 2013, men kan allerede etter ett års drift se en positiv utvikling. Selskapet ekspanderer nå med flere nettsider rettet mot det norske markedet, med blant annet en enkelt og oversiktelig guide om norske kredittkort som kan bestilles online. Denne nye nettsiden heter iKredittkort.com og kommer til å utvikles videre i løpet av 2014, hvor nye kredittkort blir lagt til i oversikten med vurderinger utifra kortenes egenskaper og fordeler, med hovedvekt på rabattordninger og fordelsprogrammer.

Flere andre nye sider ligger også i startgropen, og kommer til å bli publisert i løpet av høsten 2014. Fokuset ligger i hovedsak på nyttige nettguider innenfor økonomi og reisemål, men også innenfor en del andre interessefelt. Inntekstmodellen er reklamefinansiert fra forskjellige velkjente aktører i markedet.

Ämnen

  • Webbmedia

Kategorier

  • søkemarkedsføring
  • kredittkort

Regioner

  • Värmland

Prestamo AB er et firma med fokus på online markedsføring og søkemototroptimalisering. Besøk nettstedet til Prestamo for kontaktopplysninger etc.