Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Scandinavian Mountains Airport AB styrker organisasjonen med ny administrerende direktør for flypassen

I november tiltrer Brett Weihart som administrerende direktør for Scandinavian Mountains Airport AB og samtidig begynner Christian Ziese som arbeidende styreformann i selskapet. Dette er et nytt viktig skritt på veien mot å åpne ny flyplass i Scandinavian Mountains desember 2017.


– I fasen vi befinner oss nå i oppbyggingen av Scandinavian Mountains Airport er det nødvendig å knytte til oss ekspertkunnskap om etablering og drift av flyplass og kompetanse om det internasjonale flymarkedet, sier dagens administrerende direktør i Scandinavian Mountains Airport AB, Charlotte Skott. - Både Brett og Christian har mange års erfaring fra bransjen og har de nettverk som trengs før åpning av vår kommersielle flyplass i desember 2017, sier Skott.

Brett Weihart har arbeidet i ledende stillinger i flybransjen de siste årene, på både store og mindre flyplasser. Han har en finansiell og kommersiell bakgrunn og erfaring fra det internasjonale flymarkedet. Christian Ziese har vært stridspilot, utdanningssjef og flylærer i det svenske Flyvåpenet og har de siste tre årene vært flyplassjef ved Ängelholm-Helsingborg Airport.

- Under høsten har jeg påbegynt arbeidet og startet dialogen med et antall internasjonale og nasjonale flyselskap, og de ser besøksregionen Scandinavian Mountains med det store tilbudet av aktiviteter som en veldig interessant destinasjon å fly til, sier tiltredene admininstrerende direktør Brett Weihart.

Charlotte Skott har de siste årene arbeidet med den overbyggende strukturen for etablering av flyplassen og handelsområdet, som er et av de viktigste tiltakene for å skape økt tilgjengelighet og dermed økt trafikk til den tunge besøksnæringen i regionen. Charlotte vil fortsette å arbeide i organsiasjonen med den overbyggende strukturen og utviklingsområder via Scandinavian Mountains AB.

For mer informasjon om Scandinavian Mountains: www.scandinavianmountains.no

Pressekontakt: Charlotte Skott, Scandinavian Mountains AB, +46 705 66 55 58 charlotte.skott@scandinavianmountains.se

Relaterade länkar

Kategorier


Scandinavian Mountains är en världsdestination. Sveriges och Norges största alpina destinationer, Sälenfjällen och Trysil, tillsammans med Idre och Engerdal. Genom att skapa tillgänglighet ”rakt in i hjärtat” av regionen med förbättrad infrastruktur tar vi ytterligare ett steg i utvecklingen av den nya storregionen som växer fram, i Sverige och Norge. Vi blir en regional motor som genom förbättrad tillgänglighet, fler gäster och ökad verksamhet bidrar till ökad tillväxt och fler arbetstillfällen.

Kontakter

Gunnar Lenman

Gunnar Lenman

Presskontakt VD Scandinavian Mountains Airport +46 76 136 10 61

Scandinavian Mountains Airport - Sälen Trysil

Scandinavian Mountains Airport ligger vid riksgränsen mellan Sveriges största alpina skidområde Sälen och Norges största alpina skidort Trysil. Kort transfer i kombination med en förstklassig alpin familjeprodukt ger en unik position på marknaden. Regionen erbjuder fyra skidorter med mer än 100 000 bäddar i hotell, lägenheter, stugor. Området har 250 pister och ett stort utbud av restauranger, nöjen, shopping och aktiviteter. Scandinavian Mountains Airport är en toppmodern flygplats med fjärrstyrt flygledartorn. Terminalbyggnaden har kapacitet att hantera fyra flighter samtidigt. Scandinavian Mountains Airport är helt privatägd av 33 st företag.

Scandinavian Mountains Airport - Sälen Trysil
Flygplatsvägen 4
780 67 Sälen
Sweden