Pressmeddelande -

De ni bästa steder at snorkle på Tobago

Store Bay

Der är nem adgang til Kariwak revet fra stranden i Store Bay-bugten, hvilket gør det til et oplagt sted at snorkle, ikke mindst for nybegyndere. Revet, der skråner let, byder på både bløde og hårde koraller og en række revfisk som fx sommerfuglefisk, papegøjefisk og gedefisk. De rigtig heldige får også mulighed for at opleve pilrokken eller den plettede ørnerokke suse forbi.

Buccoo Reef

Dette rev är kun tilgængeligt med glasbundsbåd fra Store Bay. Der är mange forskellige operatører, der tilbyder turen med afgange i løbet af dagen og med mulighed for at leje snorkling-udstyr. Denne tur giver både snorklere og andre mulighed for at opleve Tobagos undervandsverden i fulde drag, og der är gode chancer for at spotte en lang række eksotiske fisk som fx fransk englefisk, kuffertfisk og oversergeant-fisk.

Mount Irvine

Det bedste sted at snorkle är omkring klipperne på stranden ved Mt. Irvine Bay Hotel, som är tilholdssted for bl.a. kutlingefisk, harlekinfisk og til tider også små rokker. For erfarne svømmere og snorklere byder Dutchmann´s Reef i midten af bugten på ægte tobagisk maritim historie med resterne af kanoner fra 1700-tallet, der eftersigende stammer fra det hollandske Østindiske Kompagnis flåde.

Arnos Vale

Koralrevet, der nemmest nås med båd, byder på et væld af eksotiske fisk som fx papegøjefisk, kuffertfisk og den fascinerende trommefisk. Stedets hårde koral är især tilholdssted for små Blenny-fisk, og på en heldig dag kan snorklere endda få et glimt af en Hawksbill skildpadde eller en plettet ørnerokke i området.

Cotton Bay

Dette sted kan udelukkende nås med båd, og de fleste sejltursoperatører tilbyder også snorkling-udstyr. Iført maske og snorkel kan eventyret begynde blandt farverige barser, kardinalfisk og skildpadder. Är du så heldig pludseligt at høre markante kliklyde under vandet, är der besøg fra delfiner, der bryder bølgerne i flok.

Castara

Revet i Little Bay-bugten starter tæt ved stranden og är hjemsted for bl.a. ko-fisk, kuffertfisk, sanddykkere og doktorfisk. Her är det også muligt at spotte farverige ål i revets spalter eller små Hawksbill skildpadder, der sidder og mæsker sig i svampe, mens en gulhovedet kæbefisk svæver over sandbunden.

Englishman's Bay

Revet befinder sig i bugtens højre side og är med sin lette skråning og store stenkoraller et perfekt sted at snorkle. Korallernes sprækker og huller är hjemsted for bl.a. caribiske hummere, edderkoppekrabber og til tider også blæksprutter, mens stimer af forskellige fisk afsøger området for føde.

Lover's Bay, Charlotteville

Lovers Bay kan kun nås med båd eller på stand up paddle board, som sikrer en fantastisk tur ind i det sceniske område (se www.standuppaddletobago.com). Området är ideelt for uprøvede snorklere, der kan svømme blandt papegøjefisk og sommerfuglefisk - og måske endda få øje på en lille Hawksbill skildpadde.

Angel Reef

Dette rev är placeret på Speyside-kysten lige under Ian Flemings tidligere feriehus. Nærende svampe og koraller lokker masser af spændende mindre fisk til området, og en snorkeltur giver også mulighed for at spotte større arter som barracudaer, små revhajer eller djævlerokker, der kommer flyvende gennem det blå dyb. Revet kan nås med glasbundsbåd fra Blue Waters Inn.

Læs mere og bestil din nästa snorkletur til Tobago

Läs mere om snorkling og dykning på Tobago på www.tobagoscubadiving.com, hvor du også kann kontakte et af foreningens medlemmer direkte.

Bestil din næste ferie til Tobago på Tobago Hotel and Tourism Associations hjemmeside www.tobagohoteltourism.com eller ring og hør mere om de forskellige tilbud og muligheder på telefon 868 639 9543.

I december 2014 startede Apollo for andet år i træk deres ugentlige charterafgang op fra Stockholm til Trinidad & Tobago. Priser fra 7396 SEK for 2 personer på www.apollo.se

Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • snorkling
  • trinidad and tobago
  • eksotiska resor
  • tobago
  • semester

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Relaterat innehåll