Pressmeddelande -

Populært hotel på Tobago modtager eftertragtet pris

Hotellet Blue Waters Inn på Tobago modtager Tripadvisors Certificate of Excellence

 Anerkendelse fra gæsterne

»The Certificate of Excellence giver de organisationer i verden – der klarer sig allerbedst – den ære de fortjener. Prisen er baseret på feedback fra dem, der betyder allermest, nemlig kunderne,« forklarer direktør for Tripadvisor for virksomheder, Marc Charron.

Populært hotel i naturskønne omgivelser

»Hele Blue Waters Inn teamet er meget stolte af at vinde Tripadvisor Certificate of Excellence, og vi vil grene takke alle vores tidligere gæster, som har taget sig tid til at anmelde os på Tripadvisor,« siger Blue Waters Inns direktør, Vicki Lott.

Blue Waters Inn ligger helt ned til vandet i Batteaux Bay i Speyside på Tobago og har både pool, tennisbane og restaurant og bar. Hotellet ligger i naturskønne omgivelser, tæt på regnskov og vandfald. Og med hotellets placering helt ud til vandet er der rig mulighed for at dykke og se koralrevet.

 På Blue Waters Inns hjemmeside kan du læse mere om hotellets faciliteter


Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • semester
  • tripadvisor
  • tripadvisor certificate of excellence award
  • trinidad och tobago
  • tobago

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Relaterat innehåll