Skip to main content

Dagligvareaktøren Coop Mitt etablerer seg på Scandinavian Mountains Shopping, mellom Sälen – Trysil

Pressmeddelande   •   Nov 17, 2016 07:00 CET

Dagligvareaktøren Coop Mitt etablerer seg på Scandinavian Mountains Shopping, mellom Sälen – Trysil

Etableringen av den nye storregionen og verdensdestinasjonen Scandinavian Mountains, over grensen Sverige – Norge, løper i henhold til plan. Reguleringsplanen for handel- og terminalområdet er ferdigstilt og tunge aktører har tegnet avtale om å etablere seg i det nye handelsområdet.

- Vi vil i løpet av høsten 2018 åpne en moderne og nydesignet matbutikk på ca 5000 kvm. Butikken vil satse stort på ferskvarer og herlige delikatessedisker. Målet er å gi våre kunder en fantastisk butikk- og matopplevelse. Dette er en unik etablering, både ved at det allerede i dag er veldig mange turister i området og at vi åpner opp muligheten for grensehandel. Denne etableringen er en av de største satsningene vi har gjort på mange år, sier Anders Stake, VD i Coop Mitt.

Scandinavian Mountains Shopping blir et nytt opplevelsessenter på ca 28 000 kvm, med shopping, aktiviteteter og opplevelser i fokus. Handelsområdet vil bli integrert og samlokalisert med det nye terminalbygget som bygges for den nye flyplassen.

- Interessen fra sterke varemerker og kjeder er stor og det er ekstra gøy at vi nå kan bekrefte at Coop, som er en velkjent dagligvareaktør, etablerer seg hos oss, sier Charlotte Skott, Scandinavian Mountains.

Om etableringen av Scandinavian Mountains Airport og Shopping:http://scandinavianmountains.no

For mer informasjon:
Anders Stake, VD, Coop Mitt, + 46 10 747 53 11 anders.stake@coopmitt.se

Magnus Alteskog, VD, HEA Property Partner AB, ansvarlig kontakt for etableringsspørsmål i Scandinavian Mountains Shopping, + 46 730 26 19 63 magnus.alteskog@heapp.se

Charlotte Skott, Scandinavian Mountains AB, +46 705 66 55 58 charlotte.skott@scandinavianmountains.se

Scandinavian Mountains är en världsdestination. Sveriges och Norges största alpina destinationer, Sälenfjällen och Trysil, tillsammans med Idre och Engerdal. Genom att skapa tillgänglighet ”rakt in i hjärtat” av regionen med förbättrad infrastruktur tar vi ytterligare ett steg i utvecklingen av den nya storregionen som växer fram, i Sverige och Norge. Vi blir en regional motor som genom förbättrad tillgänglighet, fler gäster och ökad verksamhet bidrar till ökad tillväxt och fler arbetstillfällen.

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.