Skip to main content

Swebus tester romslige premiumturer for julereisende mellom Oslo og Göteborg

Pressmeddelande   •   Dec 12, 2013 14:36 CET

Akkurat i tide for julesesongen tilbyr det svenske ekspressbusselskapet Swebus for første gang en litt mer luksuriøs variant av sine ekspressruter, med ekstra benplass og raske direkteturer. Satsingen er en måte for Swebus å teste etterspørselen etter litt mer komfortable og dyrere bussturer på.

- Det føles godt å være i stand til å imøtekomme de som ønsker det lille ekstra på bussturen. Vi har gledet oss til å utføre denne testen, og julen føles som riktig tidspunkt, sier Swebus' pressesjef Christel Grip.

Under de største reisedagene denne julehelgen setter Swebus opp sine premiumturer på de mest trafikkerte strekningene. De reisende får omtrent 50 prosent mer benplass og en raskere reise uten stopp underveis. I tillegg er strømuttak og gratis trådløst Internett inkludert, akkurat som på vanlige turer. Prisen vil være ca. 50 kroner dyrere enn vanlige turer fra Swebus. Swebus vil ikke sette inn noen ekstra busser på premiumturene – antall plasser er begrenset, slik at det er førstemann til mølla som gjelder. De aktuelle strekningene er som følger:

·  Oslo-Göteborg – tidsbesparelse på opptil 15 minutter

·  Göteborg-Malmö – tidsbesparelse på opptil 40 minutter

·  Stockholm-Jönköping – tidsbesparelse på opptil 30 minutter

·  Jönköping-Göteborg – tidsbesparelse på opptil 15 minutter

·  Stockholm-Västervik – tidsbesparelse på opptil 30 minutter

- Våre reisende har som regel gode synspunkter, og vi håper på stort engasjement. Det er mange av våre faste kunder som har etterspurt mer komfort, og nå har de sin sjanse til å hjelpe oss når vi evaluerer premiumturene med et spørreskjema på bussene, sier Christel Grip.

Premiumturene mellom Oslo og Göteborg settes inn 20., 23. og 26. desember. Billettene kan bestilles som vanlig på nettsidene for Swebus og er merket med en liten stjerne.

För mer information, vänligen kontakta:
Christel Grip, presschef på Swebus, e-post: christel.grip@swebus.se, pressjour: 0701-87 12 00

Swebus är Sveriges ledande expressbussföretag med fler än 10 000 avgångar per vecka. Swebus erbjuder resor till cirka 150 orter i Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och övriga Europa. Företaget erbjuder även flygtransfer, eventresor och chartrad trafik. Varje år görs mer än två miljoner resor med Swebus. Alla företagets expressbussresor är märkta med Bra miljöval och ombord på våra egna bussar finns gratis internet. Läs mer och köp din resa direkt på www.swebus.se. 

Swebus ingår i Nobinakoncernen, Nordens största aktör inom persontrafik med buss. Verksamheten omfattar kontraktsbaserade regionala resor i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt interregionala resor i egen regi genom Swebus. Nobinakoncernen omsätter drygt 6 miljarder kronor, kör 3 500 bussar och är med drygt 260 miljoner resor per år ett av norra Europas större persontrafikföretag. Mer information återfinns på www.nobina.com.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera