Pressmeddelande -

Premiere for etterlengtet AfterBeach!

Mange har ventet og lengtet, og under selveste midtsommerhelgen sparker det endelig i gang. Da er det nemlig premiere for Bohusläns beste AfterBeach!

For mange er TanumStrands AfterBeach et av sommerens absolutt største høydepunkter, og et skikkelig ferietegn. Det å kunne sette seg ved bryggen etter en båttur eller dag på stranden, kombinert med livemusikk i toppklasse – det er herlig!

På den nyoppussede uteserveringen er det plass til mange, og her er stemningen alltid på topp. Midtsommeraften, mellom kl. 16-19 er det endelig sesongspremiere. Da inntar Martin Brisshäll AfterBeach-scenen på TanumStrand. På midtsommerdagen står storfavorittene HAAK’s for tur. Da har du alle muligheter til å slå ut håret til de beste sommerhitsene, og ta del av en skikkelig partystemning med mye moro.

Midtsommerfeiring

Å feire svensk ”Midsommar”, årets mest romantiske, stemningsfulle og magiske høytid på TanumStrand, helt nede ved strandkanten – det er noe som lokker mange.

Her kan du selv velge hvordan du ønsker å feire. Hvorfor ikke starte dagen med en avkoblende stund inne på SPA Horisont, for å deretter pynte håret med blomster og delta på den klassiske midtsommerfeiringen med dans rundt midtsommerstangen, bløtkake og kaffe. Senere på dagen finnes mulighet for å nyte god mat og premieren på AfterBeachen.

På midtsommerdagen inviteres alle, store som små, til morsomme utendørsaktiviteter ledet av aktivitetsvertene på TanumStrand. Sammen spiller man slåball, deltar i morsomme leker og mye annet morsomt.

-Dere er hjertelig velkomne, hilser personalet på TanumStrand. 

Ämnen

  • Konst, kultur, underhållning

Kategorier

  • bohuslän
  • grebbestad
  • inspiration
  • livsstil
  • sverige
  • tanumstrand
  • spa, wellness, hälsa

Det finns få ställen som kan erbjuda så mycket som TanumStrand. Tack vare vårt stora utbud kan du kombinera aktiviteter till många spännande upplevelser. På TanumStrand finns 165 hotellrum och 97 fullt utrustade, friliggande stugor. Totalt 1100 bäddar.

Kommer du sjövägen bor du naturligtvis i vår fina gästhamn!

Konferens med plats för alla - upp till 1000 personer! TanumStrand ligger precis vid havet, 2 km söder om Grebbestad.

För mer info besök gärna vår hemsida.

Kontakter

Christel Edbäck

Hotellsjef Hotellaktiviteter, barneaktiviteter, hotellosji +46 525 191 14