Pressmeddelande -

Thaimaan matkailua edistävän viranomaisen, Tourism Authority of Thailand (TAT), Tukholman toimisto voittaa Norjalaisen Grand Travel Award 2015 -palkinnon ”Paras ulkomainen matkailutoimisto”

20-vuotis juhlavuotta viettävä Grand Travel Award 2015 järjestettiin viime viikon torstaina Oslon Radisson Blu Scandinavia hotellissa. Gaalaillan järjesti Norjalainen matkailualan itsenäinen ammattilehti TravelNews. Pakkanan Winijchai, TAT Tukholman Pohjoismaiden ja Baltian johtaja, oli läsnä juhlallisuuksissa ja vastaanottamassa palkinnon.

– Tämä palkinto on upea saavutus josta olen äärimmäisen ylpeä. Palkinto kuvastaa Tukholman tiimimme intohimoa Thaimaata ja maan turisteja kohtaan sekä Thaimaan tärkeyttä Norjalaisten matkailukohteena. Olemme erittäin kiitollisia että kova työmme on huomattu. Olen vakuuttunut että tämä vahvistaa asemaamme yhtenä maailman turistikohteiden kärkimaana ja lämmöllä toivotamme enemmän Norjalaisia Thaimaahan vuonna 2015, Pakkanan Winijchai sanoo.

TAT keskittyy nyt korostaman Thaimaan rikasta aktiviteettitarjontaa ja sitä tosiasiaa että yhä useammat ihmiset nykyään matkustavat Thaimaahan nauttimaan ruoasta sekä hyvinvointi-, kulttuuri- ja golfkokemuksista perinteisen rantalomailun sijaan.

Vuonna 2015 TAT julkaisee uuden kampanjansa, ”Discover Thainess”, tavoitteena globaalisti vakiinnuttaa ilmaisu ”Thainess”. Thainessin ydin on thaimaalaisten ainutlaatuinen asenne huolehtia turisteista sekä heidän tyyneytensä, ystävällisyytensä ja vieraanvaraisuutensa. Nämä ominaisuudet ovat perusta Thai-kulttuurille ja thaimaalaiselle elämälle – ”The Thai way of life”, jonka ansioista maa erottuu edukseen ja tarjoaa jotain ainutlaatuista kaikille vierailijoilleen.

Ehdokasmaat kategoriassa ”Paras ulkomainen matkailutoimisto” olivat:

Tanska

Thaimaa

Portugali

Espanja

Iso-Britannia

Ruotsi

Yhteystiedot:
Tourism Authority of Thailand, Stockholm Office
Drottninggatan 33, GF
111 51 Stockholm,
Sverige

Puh. +46 (0) 8 700 56 90
Faksi: +46 (0) 8 700 56 99
S-posti: info@tourismthailand.se
www.tourismthailand.org

TAT yhteyshenkilö:
Karuna Hellström, lehdistökontakti Tourism Authority of Thailand, Tukholma

Puh.: +46 (0) 8 700 56 97
S-posti: karuna@tourismthailand.se

Lisätietoa ja kuvia:
Ruxandra Bocaciu, SpoilConcept Communication
Puh.: +46 70 385 03 19
S-posti: ruxandra.bocaciu@spoilconcept.se

Ämnen

  • Turism

Kategorier

  • golf
  • pakkanan winijchai
  • resor
  • thailand
  • thailands turistbyrå
  • turism
  • mat
  • kultur
  • hälsa

Thaimaan matkailutoimisto
Tourism Authority of Thailand (TAT) perustettiin vuonna 1960. Se on Thaimaan ensimmäinen organisaatio, joka vastaa erityisesti matkailun edistämisestä maassa. Vuonna 2002 avattu Tukholman toimisto vastaa Pohjoismaiden ja Baltian alueesta. Tukholman toimisto antaa matkustamiseen liittyvää tietoa suurelle yleisölle, matkatoimistoille ja medialle sekä toimii edistääkseen Pohjoismaiden ja Baltian asukkaiden matkoja Thaimaahan. Lue lisää osoitteessa www.tourismthailand.org

Kontakter

Karuna Hellström

Presskontakt Presskontakt, Tourism Authority of Thailand 08-700 56 97

Johan Millqvist Englundh

Presskontakt PR Consultant Praktisk information +46 (0)73 98 23400