Pressmeddelande -

Første gang i Mellemøsten: Jordan turistråd indfører live chat

Jordan turistråd har lanceret et virtuel besøgscenter og en online chat funktion. De to nye og  brugervenlige funktioner gør det nemmere og mere spændende at planlægge og finde inspiration til ferien i Jordan.

Det er første gang, at disse funktioner lanceres i Mellemøsten og er et stort skridt i retningen mod at gøre kommunikationen mellem Jordan turistråd og potentielle tilrejsende mere strømlinet, og gøre organisationens store viden mere tilgængelig.

“Disse nye tiltag giver gæster mulighed, for at stille alle de spørgsmål de måtte have om turisme i Jordan, og få svar med det samme fra en kvalificeret medarbejder” forklarer Dr. Abed Al-Razzaq Arabiyat, administrende direktør for Jordan turistråd.

Det nye virtuelle besøgscenter tilbyder en multimedia platform, hvorfra brugere kan gå på opdagelse i alle de ting Jordan har at tilbyde, og kan blandt andet tilføje aktiviteter til deres ønskeseddel, og på den måde begynde at planlægge ferien til Jordan.

Det tager kun ca. 6 timer at flyve direkte fra Stockholm til Aqaba, og der er masser af nemme måder at opleve Jordan på.
I Oktober tilbyder Apollo charterrejser direkte fra Stockholm til Aqaba fra kun 3.813 SEK.Er man interesseret i at udforske Jordans mange kulturskatte og fantastisk spændende historie, tilbyder Albatros flere forskellige rundrejser i Jordan fra kun 10.998 SEK.


Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • live chat
  • semester
  • jordanien
  • mellanöstern

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Relaterat innehåll