Pressmeddelande -

Sig farvel til den kedelige svenske vinter

Vi ved at den svenske vinter bliver kold, mørk og trist. Men hvad med at gøre din vinter varm og eksotisk? Tag til Tobago hvor vejret er varmt, sandet er kridhvidt og vandet turkist. Læn dig tilbage og nyd den ægte afslappede caribiske stemning.

På Tobago bliver du mødt af turkisblåt vand, hvide sandstrande og calypsomusik. Den fantastisk smukke natur med tropiske regnskove, savanne, floder og vandfald, danner ramme for din perfekte jule- eller vinterferie. Gennemsnitstemperaturen er 30 grader, hele året rundt, så din  ferie bliver dejlig varm og eksotisk.

På Tobago oplever du det ægte og uspolerede Caribien. Du kan glemme alt om hverdagens stres og jag, og bare koble af.  På Tobago er hverdagen afslappet og de lokale lever efter mantraet ”hvad vi ikke når i dag, når vi nok i morgen”.

Der er masser af muligheder på Tobago. Paradisstrandende er lækre at sole sig på.  Vil du boltre dig i det fantastiske hav tilbyder Tobago dykning i verdensklasse. Surfing, kitesurfing og snorkling er også populære aktiviteter på Tobago. På land kan du f.eks. spille på Tobagos golfbaner, der er kendte for at være utrolig smukke, sjove og udfordrende at spille på.

Let og enkelt at komme til Tobago

Til vinter kan du rejse med Apollo fra Stockholm til Tobago fra 12.573 SEK. Apollo tilbyder flere fantastiske destinationer på Tobago at vælge i mellem.

Apollo tilbyder flere ture rundt på øen, så du får set de bedste steder. Du kan også komme til naboøen Trinidad. Det tager kun 25 minutter i fly, og koster kun 330 SEK tur/retur og går hver time.

Tobago har rigtig meget at byde på, og er det perfekte mål for en romantisk ferie med ægtefællen eller kæresten, ligesom øen også er et oplagt feriemål for børnefamilier.


Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • tobago
  • trinidad och tobago
  • semester
  • charterferie
  • apollo
  • eksotiska resor
  • karibien
  • dykning

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Relaterat innehåll