Pressmeddelande -

Ti store oplevelser på et Star Clippers cruise

De tre skibe i Star Clippers-flåden er en moderne genskabelse af de klassiske Clipper-sejlskibe, der dominerede verdenshavene i det 19. århundrede. Skibene er store nok til at kunne tilbyde førsteklasses overnatning og restaurant – og samtidigt små nok til at kunne gå ind i de mindre, intime havne. Star Clippers-skibene danner de perfekte rammer for en uforglemmelig cruiseoplevelse til nogle af verdens smukkeste destinationer, og livet om bord byder på en lang række spændende oplevelser. 

Lær at binde knob som en sømand

At binde knob er en essentiel kundskab for en sømand, og besætningen på de tre Star Clippers-skibe mestrer naturligvis kunsten til perfektion. Hvis du har mod på at kaste dig ud i at lære det gamle sømandshåndværk, står besætningen altid klar til at give dig kyndig vejledning.

De Baleariske Øer er den perfekte destination for sejlentusiaster. Øerne er nogle af Middelhavets mest populære områder og har en særlig plads i mange yachtejeres hjerter – ikke mindst den spanske kongefamilie.

En rundtur fra Palma med Star Flyer koster fra 1.755 Euro og første afgang er den 04.Juli 2015.  Booker du dette cruise inden den 31. Januar 2015 får du ”early booking discount” på 10%.

Kravl op i den høje skibsmast

Overvind højdeskrækken, tag seletøjet på, og kravl op til udkigsplatformen i den ene af skibets master, hvor du har 360 graders udsigt og kan tage de flotteste billeder.

Et 5 nætters cruise med Royal Clipper fra Malaga til Rom koster fra 1.390 Euro og afgår den 11. Maj 2015. Booker du dette cruise inden den 31. Januar 2015 får du ”early booking discount” på 20%.

Stå på vandski ved de græske øer

På et cruise med Star Clippers er der god mulighed for at få fart over feltet, når skibets vandsportsinstruktører tilbyder undervisning i vandski og wakeboard. Alle tre Star Clippers-skibe har hurtige Zodiac-både ombord. Sportsteamet gør udstyret klar og hjælper dig med at få en oplevelsesrig dag på vandet. Dette er en rigtig god mulighed for at prøve nye sportsgrene, som på et almindeligt hotel ville være dyrt.

En tur med Star Clipper mellem Istanbul og Athen koster fra 1.755 Euro. Der er masser af muligheder for vandsport ved de græske øers strande, især Poros der har en beskyttet bugt der er perfekt til vandski. Turen afgår den 2. Maj 2015. Booker du inden den 31. Januar 2015 får du ”early booking discount” på 10%

Paddel i kajak i Cuba

På alle Star Clippers’ skibe kan du gratis låne kajakker, laserjoller og udstyr til windsurfing.
Cuba sejladsen kombinerer fascinerende kultur  og majestætisk arkitektur fra kolonitiden med smukke uspolerede strande med krystalklart vand ­– perfekt til vandsport.

En 7 nætters ferie i Cuba med Star Flyer koster fra 1.475  Euro og afgår første gang den 14. December 2014. Hvis du vil sejle i 2015 kan du booke inden 30. april 2015 og få ”early- booking discount” på mellem 10 - 20% afhængig af hvilken afgang du vælger.

Nyd solopgangen med yoga

Det er svært at forestille sig et bedre sted at dyrke yoga end på dækket af et sejlskib. Star Clippers har flere gange før tilbudt yogaundervisning på skibene, og succesen fortsætter med seks nye yogacruises i 2015. På det første cruise kan du få undervisning af den rutinerede yogaekspert Inge Schöps, der blandt andet har skrevet flere e-bøger og udgivet en yoga-app. Timerne er på engelsk og er inkluderet i prisen på cruiset. Du behøver ikke have erfaring med at dyrke yoga, bare du har lyst til at komme i gang.

Det første yogacruise i 2015 er en 7 nætters rundtur fra St. Maarten med Star Clipper, der afgår den 24. Januar. Cruiset koster fra 1.600 euro.

Lær at stå på stand up paddleboard

At stå på stand up paddleboard er et relativt nyt fænomen. Det er en rolig, men hård aktivitet hvor du skal bruge dine muskler. Du starter med at sidde på knæ på dit board, og når du har fundet balancen, rejser du dig op. For nybegyndere kræver det et relativt roligt hav. Kroatien og Montenegro er begge fremragende steder at stå på stand up paddleboard, og du vil også se mange, der er rigtig dygtige til det.

Hver af de tre Star Clippers skibe har stand up paddleboards om bord.

Et 10 nætters cruise med Star Clipper fra Venedig til Athen koster fra 2.510 Euro og afgår den 8. Juli 2015. Booker du inden den 31. Januar 2015 får du ”early booking discount” på 10%

Oplev livet under havoverfladen ved Grenadinerne

Der er intet bedre sted at snorkle end ved Grenadinerne i Caribien. I det krystalklare vand ved Tobago Cays National Parks krystalklare vand er der masser af liv, og du kan komme helt tæt på de farverige fisk. Hver af de tre skibe har et stort udvalg af snorkeludstyr, som gæsterne frit kan benytte. Hvor det er muligt, tilbyder vandsportsteamet en guidet snorkelsafari.

En 7 nætters rundtur med Royal Clipper fra Bridgetown koster fra 1.780 Euro og afgår fra den 29. November 2014 og flere gange i løbet af november 2014 til marts 2015. Vil du opleve dette cruise i 2015, kan du opnå ”early booking discount” på 10%, hvis du booker inden den 31. April 2015

Naviger efter stjernerne i Atlanten

Hver dag holder kaptajnen fortællertime på skibets bro, hvor han fortæller om forskellige emner indenfor sejlads – for eksempel vinde, forskellige typer sejl, og hvordan man bruger stjernerne til at navigere. Gæster er velkomne til at hjælpe besætningen med at sætte sejl, og især på de transatlantiske ture er der masser af muligheder for at øve sig, da skibene i høj grad er afhængige af de varme vinde.

Et 15 nætters transatlantisk cruise med Star Flyer fra Las Palmas til Bridgetown koster fra 1.465 Euro og afgår og 24. Oktober 2015. Booker du inden 30. April 2015 får du ”early-booking discount” på 20%.

Lær at mikse eksotiske drinks

Med hjælp fra de venlige bartendere i The Tropical Bar kan du lære, hvordan du på elegant vis mikser din favoritdrink. Der er intet bedre sted at studere kunsten at lave den perfekte rompunch end en sen eftermiddag i Caribien, imens solen går ned, og det bliver “cocktail-tid”.

En 7 nætters rundtur ombord på Star Clipper fra St. Maarten koster fra 1.510 Euro og afgår fra den 5. December 2015 og flere gange i dette år. Booker du inden den 30. April 2015, kan du opnå ”early booking discount” på mellem 10 og 20% afhængig af hvilken afgang, du vælger.

Kulturel fordybelse ved Middelhavet

Ved hver havn tilbyder Star Clippers ture på land, så du kan opleve alt, hvad de spændende steder har at byde på.

På turen fra Athen til Venedig kan du opleve nogle af Middelhavets store historiske steder. I Athen ser du en lille bid af det historiske Grækenland, og i Venedig bliver du betaget af den romantiske atmosfære og måske får du lyst til at sejle i gondoler. Undervejs kommer du også forbi smukke destinationer som Santorini, Korfu og Kroatien.

Et 11 nætters cruise fra Athen til Venedig med Star Clipper afgår første gang den 27. Juni 2015 og koster fra 2.755 Euro. Booker du inden den 31. Januar 2015 kan du få ”early booking discount” på 10%.

Alle priser er eksklusiv havneafgifter og fly til og fra cruiset.


Relaterade länkar

Ämnen

  • Semester

Kategorier

  • museum
  • kultur
  • semester
  • gastronomi
  • storstad
  • star clippers
  • eksotiska resor
  • segelferie

United Spirit Nordic är ett självständigt företag inom resebranschen som är specialiserade på försäljning, marknadsföring och PR. Huvudkontoret ligger i Köpenhamn, och vi erbjuder tjänster inom Skandinavien, Finland och Baltikum. Våra kunder är idag; Trinidad & Tobago Tourism, Jordan Tourism Board och Star Clippers.

Info om Star Clippers:

Star Clippers’ skibe er tre af verdens største og højeste sejlskibe. De besøger ofte havne hvor større krydstogtskibe ikke kan lægge til og tilbyder passagerene aktiviteter og en atmosfære, der føles som at være på en privat yacht.

Alle tre skibe har teaktræsdæk, pool og spisning i et uformelt miljø. Den hyggelige Tropical Bar på dækket og den komfortable piano bar er det perfekte sted til en aftendrink. Skibene tilbyder første klasses indkvartering og restaurant.

På Star Clippers’ hjemmeside: http://www.starclippers.com/en/book-your-cruise/find-a-travel-professional.html# kan du finde din nærmeste agent, hvor du kan booke dit Star Clippers cruise. Her kan du også læse mere om de forskellige skibe, deres ruter og hvornår de afgår.


Relaterat innehåll