Skip to main content

Logistic Contractor forstærker sin satsning på det danske marked

Pressmeddelande   •   Jun 04, 2019 07:23 CEST

Logistic Contractor, der indgår i Wästbygg Gruppen, har rekrutteret Sandu Nylmon som adm. dir. i selskabets danske og norske datterselskab samt Mani Hemmaty som operations manager på de udenlandske markeder. Målet er at etablere Logistic Contractor yderligere som industri- og logistikentreprenør i nabolandene.

Logistic Contractor er markedsledende i Sverige inden for sit segment og har en markedsandel på cirka 30 procent, når det drejer sig om nyproduktion af industri- og logistikejendomme på mere end 10.000 kvm. For nylig indgik virksomheden aftale med Northvolt, som fremstiller batterier til elkøretøjer, om at bygge deres lidt over 100.000 kvm store fabrik i Skellefteå. I Danmark udvikler og bygger Logistic Contractor netop nu hovedkontor og lager på 7.900 kvm uden for København til Tjellesen Max Jenne A/S, en grossist og distributør af lægemidler. Indflytning sker i starten af 2020, og virksomheden får så et topmoderne automatiseret lageranlæg.

– Vi ser klare signaler om at der er gode forudsætninger for at kunne etablere os yderligere i både Danmark og Norge. Sandu Nylmon og Mani Hemmaty er helt fortrolige med Logistic Contractors produkter efter ti år i virksomheden. De får nu til opgave at opbygge organisationer i Danmark og Norge for at styrke vores tilstedeværelse og intensivere markedsbearbejdningen. På den måde får vi lokalkendskab i kombination med den spidskompetence, der i dag findes internt hos Logistic Contractor, siger Jörgen Andersson, koncernchef for Wästbygg Gruppen.

Sandu Nylmon og Mani Hemmaty har tiltrådt deres nye stillinger for nylig.

– Jeg ser virkelig frem til at arbejde med at styrke Logistic Contractors varemærke på det nordiske marked. På sigt vil vi også inkludere Finland i vores satsning. Logistic Contractor har i mange år bygget logistikanlæg i Sverige til de store internationale logistikaktører. Og da de arbejder på tværs af landegrænserne, føles det naturligt at vi også gør det, konstaterer Sandu Nylmon.

Wästbygg Gruppen är en bygg- och projektutvecklingskoncern med stor kunskap om att skapa miljöer att bo, jobba och trivas i. Vi utvecklar och bygger flerbostadshus, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter. Helägda dotterbolaget Logistic Contractor är specialiserade på att utveckla och bygga logistikanläggningar och industribyggnader.

Wästbygg grundades 1981 och har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Borås och Varberg. Logistic Contractor finns också i Norge och Danmark. 

Wästbyggkoncernen omsätter 3,6 miljarder kronor och har cirka 300 anställda.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.