Nyhed -

Psykolog i Aarhus har succes med ny metode

I en verden som vores, hvor alt skal være lidt bedre, lidt større og foregå lidt hurtigere, er der ikke langt til stress hos mange i erhvervslivet. Og det er kun en brøkdel af den stigende procentdel, som i dag enten går til psykolog eller burde gøre det. Men selvom udviklingen er støt stigende sammenlignet med for bare 20 år siden, er det til gengæld også mere anset i dag at gå igennem et psykologforløb. Nu er der altså udviklet en ny metode, som blandt andre psykologer i Aarhus har stor succes med.

Hjælp til alle former for lidelser

Det omtalte psykologhus i Aarhus er ReView, bestående af fire autoriserede psykologer med hvert deres specialområde. Fælles for de fire er dog, at de er specialister i den såkaldte metakognitive behandling. En behandling, som er baseret på nylig forskning, og som – med deres egne ord – tilbyder specialiseret fokus på både stress, angst, OCD, depression og udfordringer relateret til livskriser. Behandlingen kan endda hjælpe med personlig og professionel udvikling.

Det nye i behandlingen er som sådan ikke behandlingsmetoden, men derimod fokus i behandlingen. Forskningen, som behandlingen er baseret på, har nemlig vist, at personer, som lider af netop angst eller depression, reagerer anderledes end personer, der ikke gør. Det vil kort sagt sige, at de pågældende mennesker ofte har en overdreven reaktion eller opmærksomhed på problemer og udfordringer i livet. Og det er netop denne overdrevne tankestrøm, der bliver arbejdet med hos ReView.

Psykologer lover vedvarende resultater

Gennem dette fokus skulle du gerne blive opmærksom på den negative tankestrøm og således få hjælp til at ændre den onde spiral, du befinder dig i. Du får psykiske værktøjer til at tage kontrol over de uhensigtsmæssige opmærksomhedsmønstre. Det skulle angiveligt være banebrydende, og altså resultere i vedvarende resultater, ifølge ReViews psykologer, som alle er uddannede cand.psych og derudover har efteruddannet sig i den nye metakognitive behandling.

Ydermere tilbyder psykologerne i Aarhus en grundig samtale første gang – enten i person eller via en telefonsamtale, hvor I i samarbejde finder ud af, hvad dit problem er, hvordan det skal løses, og om der overhovedet er grundlag for et forløb, eller om dine reaktioner er normale og blot noget, du kan arbejde videre med selv hjemme. ReView er altså et psykologhus, som udelukkende vil dig det bedste, og som vil finde det bedste og billigste forløb for dig.

Hvis du vil vide mere

ReView er altså en oplagt mulighed, hvis du leder efter en god psykolog i Aarhus. De fire kompetente psykologer tilbyder naturligvis ikke kun den beskrevne metakognitive behandling, men også intensiv dynamisk terapi, gruppeterapi, onlineterapi og coaching. Du ved selvfølgelig bedst selv, hvad der er mest rigtigt for dig – i hvert fald langt hen ad vejen. Derfor er det altid en god ide først at klikke dig ind på ReViews hjemmeside og læse meget mere om hver enkelt behandling og hver enkelt psykolog.

På hjemmesiden finder du desuden priser på de forskellige behandlinger samt muligheder for kontakt til klinikken. 

Related links

Kontakt

Andreas Lang

Pressekontakt Head of Search Publicering +45 60 87 26 26