Skip to main content

Gentle reminder: Annual General Meeting 2018 and Norwegian Personal Tax Talk

News   •   Mar 01, 2018 17:26 +08

We are pleased to invite you to the NBAS Annual General Meeting (AGM) 2018, followed by a Lunch Talk on Norwegian Personal Taxes by Erland Nørstebø, Head of Global Mobility at PwC.

This seminar will be conducted in Norwegian.

NBAS inviterer til AGM og presentasjon om norske skatteregler ved bosettelse/arbeidsopphold i utlandet torsdag 15. mars, etterfulgt av lunsj fra Sjømannskirkens fantastiske kjøkken.

Erland Nørstebø er senior skatterådgiver og partner i PwC. Han har arbeidet med internasjonal personbeskatning i mer enn 16 år, og vil igjen besøke oss for å snakke om hva man må vite om skatt i forbindelse med at man bor / arbeider utenfor Norge. Selvangivelsen for 2017 skal leveres ved utgangen av april, og Erland vil ta for seg temaer og problemstillinger som er aktuelle i forbindelse med selvangivelsen.

Dersom du ønsker personlig skatterådgivning tilbyr vi muligheten til å avtale et kort og uforpliktende møte med Erland før og etter hans presentasjon. Første mulige møte med Erland er klokken 10:30, og siste møte klokken 14:40. Vi har satt av 20 minutter til hvert møte.

I år har du også mulighet til å avtale et møte med Erland på Sjømannskirken dagen etter hans presentasjon, altså fredag 16.mars. Første møte starter klokken 10:00 og siste møte starter klokken 12:30, og vi har satt av 30 minutter til hvert møte.

Send en epost til admin@nbas.org.sg dersom du er interessert i å møte Erland til en skatteprat. Her gjelder “Førstemann-til-mølla”-prinsippet.

På Sjømannskirkens lunsjmeny står:

  • Gravlaks og røkelaks, eggerøre og nybakt brød
  • Sjømannskirkas Himmelske Fiskesuppe
  • Komler med pinnekjøtt og kålrabistappe
  • Diverse tilbehør og grønt
  • Riskrem med bærsaus
  • Brownies
  • Vafler med bringebærsyltetøy

Dato: Torsdag 15. mars.

Sted: Sjømannskirken, 300 Pasir Panjang Road

Pris: Gratis presentasjon. Pris for torsdagslunsj: SGD 30 (inntekt går til Sjømannskirken)

Program:

11:00 Registrering

11:15 AGM

11:35 Presentasjon av Erland Nørstebø

12:20 Lunsj

Vennligst registrer din påmelding her.

Comments (0)

Add comment

Comment

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's Privacy Policy.