News -

2014-03-16 Invitation to Art Exhibition and Informal Talk at the Norwegian Seamen’s Mission

This event & talk will be conducted in Norwegian.

Kåseri og kunstutstilling

NBAS i samarbeid med Sjømannskirken har gleden av å invitere til kåseri og kunstutstilling på Sjømannskirken søndag 16. mars. Da gjester to profilerte kulturpersonligheter Sjømannskirken,  ekteparet Cathrine Gehrken og Arne Hjeltnes.

Arne Hjeltnes ble kjendis og allemannseie i Norge etter tv-suksessen "Gutta på tur". Han er imidlertid en allsidig kar og har bl.a. vært representant for Eksportutvalget for Fisk i Hong Kong, reiselivsutsending for Innovasjon Norge i New York og kommunikasjonsdirektør i Marine Harvest. Basert på sin erfaring har Arne inngående kjennskap til hvordan det er å være norsk i utlandet. 

På Sjømannskirken søndag 16. Mars kl. 19.00 (etter grillbuffeten) vil Arne Hjeltnes holde et kåseri med tema “Noreg i den store verda – erfaringar frå fisk og reiseliv i Aust og Vest”. Han tar utgangspunkt i sine egne opplevelser med profilering av Norge og norske produkter utenlands. Gled dere til en stund spekket med lun humor og gode historier!

Cathrine Gehrken er billedkunstner og stiller ut malerier på Sjømannskirken i Singapore helgen 14. – 16. mars. Maleriene kan kjøpes med en kommisjon på 25% som går til Sjømannskirkens arbeid. Cathrine har kunstutdanning fra bl.a. Art Center Collage of Design i Vevey i Sveits og bildene hennes er bl.a. kjøp inn av Nydalen Kunstskole, Rica Hotell Parken, Ålesund og Tupelo Arkitekter.

- Cathrine utforsker maleriets muligheter. Hun har spennende arbeider, en vakker koloritt og dristige komposisjoner som leder oss inn i ukjente rom. (billedkunstner Heidi Øiseth)

Velkommen til kulturopplevelser på kirken søndag 16. mars!


Gudstjeneste kl 17.00, Grillkveld kl 18.00
300 Pasir Panjang Road, Singapore 118640

Topics

  • Art, Culture, Entertainment

Categories

  • after work event
  • nbas
  • norwegian business association (singapore)