News -

2016-02-29 Norwegian Tax Laws / Norske skatteregler ved bosettelse/arbeidsopphold i utlandet

This seminar will be conducted in Norwegian.

Til alle NBAS medlemmer og Sjømannskirkens venner,

Har du lyst til å høre om hva du må tenke på i forhold til skatt når du bor og jobber i Singapore? Eller kanskje du trenger konkrete tips til selvangivelsen for 2015. Møt opp på vårt gratis kveldsseminar på Sjømannskirken 29 februar.

Erland Nørstebø, senior skatterådgiver og partner i PwC, har arbeidet med internasjonal personbeskatning i mer enn 15 år, og vil igjen besøke oss for å snakke om hva man må vite om skatt i forbindelse med at man bor / arbeider utenfor Norge. Selvangivelsen for 2015 skal leveres ved utgangen av april, og Erland vil ta for seg temaer og problemstillinger som er aktuelle i forbindelse med selvangivelsen.

For de som har behov for og kunne tenke seg litt personlig skatterådgivning, tilbyr vi som ifjor muligheten til å booke et kort og uforpliktende møte med Erland i forkant av årets skatteseminar. Erland vil være tilstede på Sjømannskirken fra kl 1600. Vi har satt av 20 minutter til hvert møte.

De som er interessert i å møte Erland til en skatteprat, sender en epost til admin@nbas.org.sg Her gjelder "Førstemann-til-mølla"-prinsippet.

Sted:Sjømannskirken, 300 Pasir Panjang Road

Tid: Mandag 29. februar kl. 18.30

Pris: Gratis

For påmeldingsend send en email til admin@nbas.org.sg innen onsdag 24. februar 2016

                                                                                               Sjømannskirken

Topics

  • Economy, Finance

Categories

  • nbas
  • singapore
  • norwegian community in singapore
  • norwegian business association (singapore)