Skip to main content

SINGAPORE AIRLINES ÅPNER NY RUTE TIL CANBERRA OG WELLINGTON.

Press Release   •   Jan 20, 2016 06:05 GMT

Singapore Airlines lanserer ny rute fra Singapore til Australias hovedstad Canberra og New Zealands hovedstad Wellington. Singapore Airlines "Capital Express" blir også den første direkteruten mellom hovedstedene i Australia og New Zealand.

Forutsatt endelig godkjenning fra myndighetene settes det opp fire ukentlige avganger fra 20. september 2016 mellom Singapore, Canberra og Wellington. Det vil bli benyttet nyoppussede Boeing 777-200 på ruten, med 38 seter i Business Class og 228 seter i Economy Class. Singapore Airlines blir det aller første flyselskapet med en rute mellom Canberra og Wellington. Selskapet vil også bli det aller første flyselskapet som kan tilby internasjonale flyvninger til og fra Australias hovedstad Canberra. 

- Den nye flyruten som knytter Singapore, Canberra og Wellington sammen reflekterer de tette båndene mellom de tre landene”, sier Mr. Goh Choon Phong, CEO i Singapore Airlines.

- Vi er sikre på at vår nye rute “Capital Express” vil appelere både til fritids- og businessmarkedet samt det offentlige markedet. Vi er spesielt glade for å kunne tilby den aller første internasjonale, direkte forbindelsen mellom Australias og New Zealands hovedsteder.

Ruten vil være tilgjengelig for bestilling på Singapore Airlines webside, hos flyselskapets kundeservice og via reisebyråene i løpet av kort tid.

Datterselskapet Silk Air flyr i tillegg til Cairns og Darwin, og i samarbeid med Virgin Australia tilbyr Singapore Airlines ytterligere 40 destinasjoner i Australia.

Singapore Airlines nye Wellington rute kommer i tillegg til allerede eksisterende ruter fra Singapore til Auckland og Christchurch. I New Zealand har Singapore Airlines et utvidet partnerskap med Air New Zeland. 

Oslo 20. januar, 2016


Flytider*

Rute nummer og rute Flyvedager Avgang AnkomstSQ291 Singapore-CanberraTirsdag, Torsdag, Lørdag og Søndag23:0008:35+1SQ291 Canberra-WellingtonMandag, Onsdag, Fredag og Søndag9:5015:05SQ292 Wellington-CanberraMandag, Onsdag, Fredag og Søndag20:1522:05SQ292 Canberra-SingaporeMandag, Onsdag, Fredag og Søndag.23:3005:50+1

*Alle tider er lokaltid basert på lansering 20. september 2016. Tidspunkt for avgang og ankomst vil variere avhengig av sommertid i Australia og New Zealand.


For ytterligere informasjon og/eller bilder kontakt:

Henrik Hanevold, salgssjef Singapore Airlines Norge, mob: 922 10974

Lena Petersson, Flerveis Kommunikasjon, mob: +47 922 81518, lena@flerveis.no

Singapore Airlines ble grunnlagt i 1972 med 10 fly til 22 destinasjoner i 18 land - de fleste i Asia. Helt siden oppstarten har Singapore Airlines hatt som mål å være markedsleder innen lufttransport. Selskapet har derfor arbeidet kontinuerlig med modernisering og innovasjon av sitt produkt- og servicetilbud. I dag er Singapore Airlines det mest prisbelønte flyselskapet i verden. Singapore Airlines består av en flyflåte på 104 passasjerfly, og har ytterligere 110 nye fly i bestilling. Rutenettverket, inkludert SilkAir og Singapore Airlines Cargo, omfatter hele 104 destinasjoner i 37 land.

Attached Files

Word document