Pressmeddelande -

Sneakersnstuff x Reebok Pump 20

För att fira Pumpens lansering för 20 år sedan har Reebok tillsammans med 20 exklusiva sneakerbutiker från Europa, Asien, USA och Australien och skapat 20 unika och limiterade varianter av original skon The Pump.

Sneakersnstuff x Reebok Pump 20


När vi fick reda på att vi var den enda butiken i Norden och en av endast 20 utvalda butiker i världen som skulle få sätta sin prägel på ett par Reebok The Pump för att fira 20-årsjubileumet av den allra första skon med den då banbrytande teknologin The Pump blev vi förstås väldigt glada och stolta.

Vi har vetat sedan dag ett att skorna skulle släppas i november. Därför beslöt vi oss för att designa en sneaker som verkligen klarar av en svensk vinter.

I grund och botten så är vår version fortfarande en väldigt funktionell basketsko med stöd och dämpning i toppklass. Den stora skillnaden är att Sneakersnstuff x Reebok Pump 20 är tillverkad i ull med förstärkningar i nubuck, lägg till en Custom Fit i form av Reeboks Pump-teknologi, ett foder med ThinsulateTM och fuktavvisande PlayDry så får du en sko som håller dig både varm och torr.

Tillverkad i endast 31 par och säljs enbart hos Sneakersnstuff den 20/11-09 klockan 11.00.

Erik Börjesson, Sneakersnstuff:
"Med tanke på vårt 10-års jubileum tidigare detta år är det extra kul att få vara en av de 20 butiker som får vara med i Reeboks Pump 20-års Jubileum projekt".

Gå in på Sneakersnstuff.com för mer information.

Ämnen

  • Evenemang

Kategorier

  • reebok
  • sneakersnstuff
  • sneakers
  • the pump
  • samarbete

Sedan Sneakersnstuff öppnade sin första fysiska butik och sin webbshop 1999 så har de blivit kända som en av världens ledande sneakerbutiker. Under året har de bland annat samarbetat med adidas, Tretorn, Lacoste och New Balance för att nämna några.

Kontakter

Danielle Krasse

Presskontakt Brand Activation +46709695487