Press release -

Мембранні насоси з електроприводом (EODD) — майбутнє насосної галузі?

Tapflo пропонує абсолютно нову серію мембранних насосів, на цей раз із електричним приводом — інноваційний, більш екологічний підхід до традиційного пневмопривідного мембранного насосу.

Зараз компанії по всьому світу все більше усвідомлюють необхідність виробництва саме екологічних продуктів, оскільки споживачі обирають послуги та продукцію компаній, які піклуються про навколишнє середовище. Наразі екологічне виробництво цікавить технологів, інженерів, кінцевих споживачів та є головною метою інноваційних виробництв. Незалежно від того, чи є застосування насоса гігієнічним чи промисловим, тенденція однакова — насоси з електричним приводом із часом замінять механічні насоси (звісно, якщо це можна застосувати).

«У зв’язку зі зміною уявлення про наш вплив на навколишнє середовище ми з гордістю пропонуємо мембранні насоси EODD. Наш нещодавно випущений продукт відповідає передовому підходу, але все ще базується на оригінальній технології мембранного насоса, яка є дуже успішною. Наші клієнти зацікавлені в отриманні функцій та переваг традиційного мембранного насоса, але з додатковою перевагою менших експлуатаційних витрат», — каже Катаржина Шалковська з департаменту маркетингу TapfloGroup.

Через низьку вартість енергії, легке очищення та простоті обслуговування, насос EODD не завдає шкоди навколишньому середовищу. Насос працює від високоефективного електричного двигуна (клас IE3), і немає шансів на витік гідравлічної рідини, оскільки насос просто не потребує її.

Новий насос EODD має майже однакову конструкцію «продуктової» сторони, як і стандартний мембранний насос Tapflo, тому він успадковує більшість своїх переваг, і в той же час більшість запасних частин однакові.

«Після декількох місяців проектування, тестування та перевірки насосів — все виправдалося, і ми нарешті готові їх запустити! З великою радістю та гордістю ми пропонуємо вам нашого нового члена сім’ї, тим самим розширюючи наш асортимент продукції», — пояснює Якуб Здунчик інженер розробник компанії Tapflo.

Насоси EODD можуть перекачувати рідини з температурою до 110 ° C і швидкістю потоку до 220 л/хв. Усі насоси Tapflo виготовлені з високоякісних матеріалів і підходять для роботи з хімічними речовинами, у промисловості обробки поверхонь, целюлозно-паперовій промисловості, очищенням води та застосовуються у широкому спектрі гігієнічних аплікацій. EODD ідеально підходить для застосувань, які потребують низької пульсації або як енергозберігаюча альтернатива повітряним мембранним насосам.

Related links

Topics

  • Industry, manufacturing

Categories

  • industrial pumps
  • diaphragm pumps

Кунгельв, Швеція, 24 жовтня 2019 | Tapflo Group — незалежний, шведський, сімейний виробник і глобальний постачальник пневматичних мембранних насосів, відцентрових насосів та іншого промислового технологічного обладнання. Компанія була заснована в Кунгельві, Швеція, у 1980 р. Із того часу розробляла та виготовляла двох-мембранні насоси, відцентрові насоси та промислове обладнання. Tapflo Group має всесвітню мережу філій у 75 країнах, які продають нашу продукцію та пропонують наші послуги.

Contacts

Mikolaj Laguna

Press contact Global Marketing Manager +48 661 601 146