Aromo Coffee Limited

Aromocoffeen varoitus kahvinjuojille: Heitä pois jauhettu kahvi!

Press release   •   Mar 24, 2012 12:46 GMT

Juotko mahdollisesti huonompilaatuista kahvia? Aromocoffee.co.uk, Internetissä toimiva brittiläinen kahvikapselien myyjä, uskoo näin.  Liike on alkanut herättää huomiota perustelemalla, miksi kahvinjuojien pitäisi suosia kahvikapseleita perinteisen jauhetun kahvin sijasta. Nettimyymälä toi myös äskettäin markkinoille Buzzliten, ESE-kapseleiden uuden kofeiinittoman kahvin. (ESE pods)

 

Aromocoffee väittää, että on monia syitä, miksi kahvinjuojien pitäisi hylätä jauhettu kahvi ja suosia kahvikapseleita. Aromocoffee osoittaa, että kapselien yksittäispakkaaminen varmistaa niiden tuoreuden. Kofeiiniton kahvi on myös vaarassa menettää tuoreutensa kaupallisista syistä. Yksinkertaisesti sanottuna kustannustekijät ja kysynnänpuute estävät kahviloita säilyttämästä jauhettua kahvia tuoreena. Sen takia baareissa juomasi kahvi ei ehkä ole niin tuoretta kuin luulet.

 

Aromocoffeen mukaan on muitakin syitä lähteä mukaan kapseleiden kannatukseen. Ensinnäkin hyvän jauhetun kahvin tuottamiseen liittyvä monimutkainen prosessi yleensä johtaa ei-asiantuntijoiden virheisiin. Toisaalta et tarvitse ninjamaisia espressotaitoja, sillä prosessi on jo tehty puolestasi.

 

Lisäksi Aromocoffee sanoo, että ESE-kapselit (ESE coffee pods) pysyvät puhtaampina ja tuottavat vähemmän jätettä. Tämä saattaa ilahduttaa keittiö- ja terveystyöntekijöitä: se tarkoittaa vähemmän työtä heille ja kaikille muille, jotka voivat samastua kahvin jauhamisesta johtuvan hajallaan olevan sotkun siivoamiskokemukseen.

 

Itse asiassa ESE-kapselit karsivat kokonaan jauhamisen tarpeen. Aivan oikein – voit hankkiutua eroon kahvimyllystäsi, jos valitset kapselit (tai voit säilyttää ne koristetarkoitukseen). Jos satut pitämään myllyn kovasta vihlovasta äänestä, tämä saattaa huolestuttaa sinua. Mutta niille, joiden kuuloaisti vaatii hiljaisuutta, jauhamisen puute voi olla hyvä uutinen.

 

Lyhyesti, Aromocoffee toivoo muuttavansa tapaa, jolla me teemme ja kulutamme kahvia, ja uskookin kahvikapseleidensa pystyvän tähän.