Aromo Coffee Limited

Aromocoffees Advarsel Til Kaffedrikkere: Kast Filterkaffen Din!

Press release   •   Mar 24, 2012 12:57 GMT

Er det mulig at du drikker mindreverdig kaffe? Aromocoffee.co.uk, en britisk nettbutikk som selger kaffeputer, mener det. Butikken begynner å tiltrekke seg oppmerksomhet fordi den argumenterer for at kaffedrikkere burde foretrekke kaffeputer fremfor tradisjonell filterkaffe. Nettbutikken introduserte også nylig Buzzlite, en ny koffeinfri kaffe som leveres i ESE puter. (ESE pods)

Aromocoffee argumenterer for at det er flere grunner til at kaffedrikkere burde gi opp filterkaffe til fordel for kaffeputer. For det første har kaffeputer den fordelen at de er pakket individuelt, slik at de holder seg ferske. Dessuten risikerer koffeinfri kaffe å miste sin ferske tilstand av kommersielle årsaker. Enkelt sagt, omkostningsfaktorer og mangel på etterspørsel forhindrer kafeer fra å holde filterkaffen fersk. Derfor er det ikke sikkert kaffen du drikker på utesteder er så fersk som du tror den er.

Ifølge Aromocoffee er det flere insentiver til å hoppe på kaffepute-trenden. For det første resulterer den komplekse prosessen tilknyttet produksjon av god filterkaffe som regel i feil for ikke-eksperter. Dessuten trenger du ikke å ha ninja espresso ferdigheter, siden prosessen allerede har blitt fullført for deg. I tillegg sier Aromocoffee at ESE kaffeposer holder seg renere og produserer mindre avfall. Dette kan glede kjøkkenarbeidere og renholdere: det betyr mindre arbeid for dem, og alle kan lett identifisere seg med opplevelsen av å måte rydde opp i sølet som oppstår etter å ha kvernet sin egen kaffe.

Faktisk eliminerer ESE kaffeputer (ESE coffee pods) behovet for å kverne i det hele tatt. Det stemmer, du kan bli kvitt kaffekvernen din hvis du går over til kaffeputer (eller du kan beholde den som dekorasjon). Hvis du er glad i å høre høylytt, skurrende støy fra kaffekvernen, så kan du la dette bekymre deg. Men for de som foretrekker stillhet, så kan mangelen på kaffekverning være en oppmuntrende nyhet. Kort sagt, Aromocoffee håper å endre måten vi lager og forbruker kaffe, og mener kaffeputer kan gjøre nettopp det

www.aromocoffee.co.uk