Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand feirer flere kunder i norsk kraftsektor

Press Release   •   Feb 19, 2013 09:50 GMT

Hydro og Statkraft velger Cornerstone OnDemand

Oslo,  19. februar 2013 - Cornerstone OnDemand (NASDAQ: CSOD), en global leder innen sky-basert Learning & Talent Management løsninger, har fått to av Norges største selskaper som kunder. Både Statkraft og Hydro gikk for Cornerstone talent management teknologi for å håndtere og utvikle talent innenfor sine organisasjoner.

Statkraft har investert i hele Cornerstone Talent Management-plattformen, mens Hydro har valgt Cornerstone Performance & Talent Cloud.

"Energibransjen i Skandinavia vokser veldig raskt, og det igjen skaper stor etterspørsel etter kompetente medarbeidere. En organisasjon som vil tiltrekke seg og beholde dyktige folk må ha HR-teknologi i bunn slik at alle kan dele informasjon, øke produktiviteten, styrke karrieremulighetene og bidra til å utvikle menneskene i bedriften," sier Kasper Eldam, Enterprise Sales Manager, Nord-Europa i Cornerstone OnDemand.

Statkraft hadde tidligere benyttet en rekke forskjellige HR-løsninger for å håndtere alle sine HR-oppgaver. Men nå ville de samle all informasjon knyttet til rekruttering, læring og ytelse og karrierefremgang på en plattform for alle sine 3000 ansatte. Valget falt på Cornerstone OnDemand på grunn muligheten for rask implementering av løsningen, og dens evne til å dele informasjon på tvers av de ulike elementene i plattformen, samt skape en klar livssyklus for hver ansatt fra rekruttering til personlig utvikling.

Hydro valgte Cornerstone OnDemand fordi de ville ha en helhetlig løsning på performance management på tvers av organisasjonens mange kontorer og 23.000 ansatte. Brukervennlighet og gjennomføring var avgjørende da selskapet ønsket en løsning som effektivt kunne støtte en sterk performance kultur uten å bli altfor avhengige av IT-støtte eller Cornerstone OnDemand.

Elin Horn Wintermeyer, leder av Organisasjon og Lederutvikling i Hydro, kommenterer: "Et selskap av vår størrelse og som opererer på tvers av mange land er det veldig viktig at hver ansatt har samme muligheter til å utvikle seg og sikre dem en fremgang i organisasjonen. Vi ønsket en felles tilnærming til performance management for å sikre at alle får de beste verktøyene til å hjelpe dem å utføre i sin jobb og utvikle seg innenfor selskapet. "

"Vi er veldig glade for å jobbe med Statkraft og Hydro. Tidligere ble ytelse- og læring-ledelse i Skandinavia drevet ved å fokusere på etterlevelse. Men i dag ser vi en dreining der bedrifter ser fordelene av å utvikle og beholde folk,” avslutter Kasper Eldam.

Om Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand er en ledende global leverandør av en omfattende læring og talent management løsning. Vi gjør det mulig for organisasjoner å møte de utfordringene de står overfor og maksimere produktiviteten innen human kapital. Selskapets integrerte software-as-a-service (SaaS)-løsning består av Cornerstone Rekruttering Cloud, Cornerstone Performance Cloud, Cornerstone Learning Cloud og Cornerstone Extended Enterprise Cloud. Våre kunder bruker vår løsning for å utvikle medarbeidere gjennom hele karrieren, engasjere alle ansatte effektivt, forbedre virksomhetens gjennomføringsevne, dyrke fremtidige ledere og integrere disse med eksterne nettverk av kunder, leverandører og distributører. Vi har mer enn 10.500.000 brukere i 189 land og på 38 språk.

For mer informasjon om Cornerstone OnDemand, vennligst besøk: http://www.cornerstoneondemand.com/

Mediekontakt:

Rocket Communications

Jo Ashford / Lawrie Benfield

T: +44 (0)8453 707 024

E: Cornerstone@rocketcomms.net

Cornerstone OnDemand kontakt:

Kasper Eldam
M: +45 28 60 10 50

T:  +45 33 37 71 07

F:   +45 33 32 43 70

E:  keldam@csod.com