MVF Global

Expert Market kommer till Sverige

Press Release   •   Feb 22, 2013 15:19 GMT

Expert Market etablerades år 2011 och har redan en stor kundbas i Storbrittannien och Frankrike där de är en av de mest populära prisjämförelsesajterna i sin niche med över 1500 besökare dagligen. Nu har sajten kommit till Sverige med leverantörer och samarbetspartners över hela landet. I kort är Expert Market en gratis tjänst för prisjämförelser av kontorsutrustning och företagstjänster, men talesmannen för Expert Market Sverige har ytterligare en vision, ”vi vill skapa innehåll som stöttar och inspirerar företagere runt om i landet vare sig det gäller vilken frankeringsmaskin man bör investera i eller hur man ska hantera sin digitala marknadsföring”.

Samarbetspartners inkluderar välkända och etablerade namn som Frama, PitneyBowes, Nespresso och Neopost och Expert Market hoppas kunna expandera den listan ytterligare med nya produkter och tjänster. Fokus ligger på frankeringsmaskiner och kaffeapparater men man kan även jämföra fordonspårninglösningar och EPOS kassasystem. 

Hur skiljer sig då Expert Market från andra prisjämförelsesajter? ”Vi vill undvika att man som kund får en offert på något som inte passar ens företags specifika behov, därför skräddarsyr vi alla våra offerter” säger Expert Market Sveriges pressansvarige. Detta innebär att du  måste fylla i ditt företags önskemål när du besöker hemsidan och blir sedan skickad offerter från passande leverantörer som matchar din profil

Expert Market ingår i MVF Global, ett marknadsföringsföretag som jobbar med IT, digitala medier och customer acquisition.