Tonchis Kroatien

Kompetenshelg i Kroatiens skärgård

Pressmeddelande   •   Mar 30, 2015 01:11 BST

I kursen Allt du vill veta om Twitter, Facebook och Google mellan 22 och 25 maj medverkar :

Tina Sayed Nestius: hösten 2015 kommer Tina ut med en handbok i sociala medier med titeln “#blidigitaltsmart”. Ingen kan som hon ge handfasta råd om bra innehåll och tipsa om verktygen som hjälper dig spara tid.

Jack Werner om Facebook : vinnare av Stora Journalistpriset som årets förnyare. Jack granskar historier som sprids på Facebook och internet. Denna granskning gjorde honom till vinnare av Stora Journalistpriset.

Hampus Brynolf om Twitter: att facebooka är silver och att twittra är guld, och det finns inget att veta om Twitter som Hampus inte känner till. Under workshopen visar han på djupet hur Twitter fungerar i Sverige, hur delning egentligen går till och hur kanalen kan användas för opinionsbildning och dialog.

Andreas Ekström om Google: han skrev den första boken om Google här i Sverige.Andreas Eksytöm berättar allt du någonsin behöver veta om Google, för att förstå makten, pengarna och principerna. 

Läs mer: http://tonchiskroatien.com/package/allt-du-behover-veta-om-google-facebook-twitteru/

Tonchis Kroatien är ny resebyrå som erbjuder temaresor till Kroatien och andra balkanländer. Grundaren Tonchi Percan är uppväxt till Kroatien men har hela sitt vuxna liv verkat som journalist i Sverige. Han har bevakat Kroatien och resten av Balkan för de stora svenska medierna . Tonchis Kroatien vill nu erbjuda  temaresor, kurser och konferenser  till Kroatien som blivit svenskarnas nya favoritdestination.