Enarmad Bandit Ltd

Spelbolagen får konkurrens - Spela Enarmad Bandit Gratis

Pressmeddelande   •   Feb 27, 2016 07:59 GMT

Tycker du det är kul att spela spel på internet. Ja, då är det inte omöjligt att du har testat att spela på en enarmad bandit. Nu kan du spela på över 150 enarmade banditer helt gratis på banditer.nu. I många år har spelbolagen tjänat stora pengar på att du spelar enarmade banditer för pengar. Nu finns det ett alternativ för dig som bara vill ha lite kul utan att riskera att förlora några pengar.

Här möter du en härlig profil som heter Börje Bandit som är uppvuxen på Söder och skriver oerhört underhållande texter om allt mellan himmel och jord.

När du vill spela enarmad bandit gratis på Banditer.nu kan du välja mellan över 150 stycken enarmade banditer från världens mest kända spelutvecklare. Du hittar spel från bland annat Net Entertainment, MicroGaming, Betsoft, Yggdrasil, Novomatic, Thunderkick, Play N Go, Nyx, Playtech med flera. 

På denna webbplats kan du kategorisera alla enarmade banditer efter tycke och smak. Så som Action, Äventyr, 3D, Klassiska, Jackpot och mycket annat. Du kan också välja att se alla banditer samtidigt, bara de mest populära eller bara de nyaste under nya banditer.

Under de senaste åren har spelutvecklare av enarmade banditer gått från att skapa ganska enkla spel utåt sett till 3D-banditer med filmsekvenser och massor av andra effekter. Under de senaste åren har många spelutvecklare skapat samarbeten med bolag inom film och musik. Detta har resulterat i att du nu kan spela enarmade banditer med till exempel Batman och Ironman från filmvärlden och Guns N Roses från musikvärlden. Nu får du möjlighet att spela dessa enarmade banditer gratis utan att behöva registrera dig tack vare banditer.nu.

Enarmad Bandit Ltd är ett företag som vill ge nöje till världen. Genom att erbjuda fler än 150 gratis enarmade banditer hoppas vi kunna göra vardagen lite roligare för flertalet människor. Allt som du gör på banditer.nu ska vara roligt, gratis och alltid med ett öppet sinne för humor. Besök oss gärna för en skrattfylld upplevelse.