Sportzup

Sportzup guidar en bredare publik i sportdjungeln med unik söktjänst

Press Release   •   Dec 14, 2009 00:11 GMT

Sportzup lanserar en ny unik och enkel mobilanpassad söktjänst för att hitta livesport, tv-kanaler, online streams, odds, nyheter samt sportbarer. Inom kort kommer Sportzup att kompletteras med resultattjänst och community samt möjlighet att hitta matchen på närmaste sportbar med GPS positionering.

Sportzup vill vara en inkörsport och hjälpa den breda massa som inte är lika bevandrade i sportvärlden att leta efter sport, matcher, lag och spelare. Genom att erbjuda en enklare väg in hoppas Sportzup att sporten skall få ännu mer tittare. Vem som helst kan söka på sport, lag, liga, nation eller till och med på en spelarens namn och därmed kunna hitta tider och tvkanaler, online streams, odds, nyheter samt sportbarer.

"Sport kan vara en djungel för många. Populära spelare flyttar, matchtider och datum i turneringar ändras, sponsorer byter namn på ligor och cuper. För att hitta måste man vara väl påläst och det stänger tyvärr ute en stor potentiell målgrupp. Men alla vill ändå se Zlatan spela och Anja åka. 700 000 svenskar såg Zlatan spela El Clàsico nyligen. Efterfrågan är enorm."

Det finns även en stor grupp mycket sportintresserade som enkelt vill vara uppdaterade med resultat, målgörare, nyheter samt var och när matchen visas. Sportzups premieumtjänst kommer inom en snar framtid även att innehålla live-resultat, nyheter, community samt visa de sportbarer i närheten som visar matchen.

Den enkla och mobilanpassade tjänsten hittar man på http://sportzup.com

Sportzup! Live Sport Guide

info@sportzup.com

sportzup.com