Press release -

Fortinet udnævner Channel Accounts Manager til at lede ekspansionen på det danske marked

Daniel Grønbek ansat som Channel Accounts Manager for Danmark

Sted: Den 1. september 2015: –Fortinet® (NASDAQ: FTNT) – der er global leder inden for high-performance cyber-sikkerhedsløsninger – har i dag offentliggjort udnævnelsen af Daniel Grønbek som Channel Accounts Manager for Danmark. Daniel Grønbek er blevet bragt om bord til at lede Fortinets ambitiøse kanalstrategi, idet virksomheden fortsat udvider sin tilstedeværelse i regionen.

Daniel Grønbeks rolle vil blive at udvikle Fortinets indtrængen på det danske marked og lede rekrutteringen af flere forhandlere og systemintegratorer samt administrere Fortinets strategiske partnerskaber med sine forhandlere. Daniel Grønbek skal også føre tilsyn med organisationens hastigt voksende og engagerede partnerbase efter lanceringen af det nye FortiPartner Program tidligere på året.

I en kommentar til udnævnelsen siger Daniel Grønbek: ”Det føles spændende at være en del af en hurtigt voksende organisation, der skaber opbrud, og som faktisk allerede er en stor global aktør! It-sikkerhed bliver mere og mere et emne, der behandles på bestyrelsesniveau, og Fortinet har unikke muligheder for at gøre det muligt for it-chefer at begrænse risikoen fra de stadig hyppigere og mere komplekse trusler, der er forbundet med de krav, som nye og kommende teknologier stiller."

Daniel Grønbeks erfaring inden for sikkerhedssektoren spænder over næsten to årtier. Han kommer til Fortinet fra Check Point, hvor han også var channel manager for Danmark. Før den tid opbyggede Daniel Grønbek omfattende salgserfaring som medarbejder hos F-Secure, Ingram Micro og Intel.

Daniel Grønbek vil komme til at referere direkte til Fortinets regionsdirektør for Nordeuropa, Bjarne Kaiser-Lauritzen. Han siger: ”Daniel bliver en stærk tilføjelse til det danske hold. Når vi bygger videre på vores investeringer og udvider vores tilstedeværelse på dette nye område, er markedet fyldt med muligheder. Fortinet ses som en aggressiv ny konkurrent i Danmark, og jeg er sikker på, at Daniel sammen med resten af holdet har ekspertisen til at skaffe os fremgang."

Topics

  • Computer security