Skip to content
JL Audion uusi 12-tuumainen subwoofer
JL Audion uusi 12-tuumainen subwoofer

Press release -

JL Audio Marine Europe: Veneen bassontoisto täysin uudelle tasolle

Poole, Iso-Britannia – 22.kesäkuuta 2017 - JLAudioMarineEurope on julkaissut suurimman ja tehokkaimman venesubwooferinsa: M12IB6. Tuorein lisäys JL Audion huippusuosittuun M-sarjaan on vakuuttavat 12 tuumaa halkaisijaltaan, kykenee tuottamaan huikean määrän laadukasta bassoa ja on ulkonäkönsäkin puolesta valmis pyyhkimään kilpailijoillaan lattiaa.

Subwooferit ovat suunniteltuja tuottamaan syvyyttä ja puhtaampi äänimaailma. JL Audion M-sarjan on osoitettu olevan verrattavissa parhaisiin kotihifijärjestelmiin. Ratkaisevana erona on se, että M-sarja kestää raskaimpia marineolosuhteita pitkänkin ajanjakson.

M-sarjan subwoofereita on saatavilla kahdeksasta ja kahteentoista tuumaan, ja ne ovat kaikki suorituskyvyiltään loistokkaita. Mitä isompi subwoofer, sitä parempi suorituskyky, mutta tästä huolimatta uusi 12-tuumainen M12IB6 on aivan omaa luokkaansa. Sen syrjäyttämä tilavuus on yli kaksinkertainen verrattaessa JL Audion M-sarjan tehokkaaseen 10-tuumaiseen subwooferiin ja se tuottaa jopa 6 dB enemmän bassoa, mikä on merkittävä kasvu. Subwoofer on ”infinite-baffle”-tyyppinen, eli sitä voidaan käyttää ilman erikseen suunniteltua koteloa. Elementissä on 4” puhekela ja kestävä ripustus, joten se on suunniteltu kestämään pitkäiskuisia poikkeamia. Subwooferin ominaisuudet tekevät matalien taajuuksien äänenlaadusta todella korkealaatuista, minkä takia se onkin nimetty ’basson kuninkaaksi’.

JL Audio Marine Europen johtaja Paul Baker kommentoi tätä käänteentekevää subwooferia seuraavasti: ”M-sarjamme subwooferit ovat toistuvasti olleet kilpailijoitamme parempia, mutta tämä uusi 12-tuumainen elementti luo kiistatta vertailupohjan, johon kilpailijamme voivat yrittää pyrkiä.”

Uusi 12” subwoofer integroituu saumattomasti JL Audion marinetuotteiden perheeseen, ja sitä voidaan ohjata intuitiivisella MBT-CRX vastaanottimella tai hienostuneemmin viime vuonna julkaistulla, suositulla MediaMaster 100 soittimella.

Uuden 12-tuumaisen M-sarjan subwooferin suositushinta on 699,90 euroa. Lisätietoa saat maahantuojalta: Simex Oy, Säynäslahdentie 18, 00560 Helsinki, puh. 09-41 500 210, email: info@simex.fi.

####

Mitat & paino:

Nimellishalkaisija: 12“/300mm

Kokonaishalkaisija: 14”/356mm

Nettopaino: 10,8 kg

Mediakontakti:

Matti Puurtinen

Simex Oy

Puh. 09 - 41 500 255

Email: matti@simex.fi

www.simex.fi

Related links

Topics


JL Audiosta

JL Audio on Amerikan johtava luksusautojen ja veneiden audiovalmistaja. Yrityksen myyntivaltteja ovat tuotteiden poikkeuksellinen kestävyys ja johdonmukaisuus, jotka luodaan tarkalla laadunvalvonnalla. Sen marineosasto valmistaa kaiutinjärjestelmiä, jotka ovat suunniteltu valtamerten vaativaa ympäristöä varten. JL Audion marinetuotteet tuovat kotien high-end-tasoisen äänenlaadun nyt myös luksusjahteihin sekä urheilu- ja vapaa-ajan veneisiin.

Simex Oy:stä

Simex Oy on JL Audion maahantuoja ja jakelija Suomessa. Tuoteskaalasta löytyy laaja valikoima vene- ja autohifiä. Simexillä on yli 30 vuoden kokemus hifin maahantuonnista, ja sillä on vakaa asema suurten suomalaisten toimijoiden joukossa.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone