Skip to content
Hobi Amaçlı Balıkçılık için Yeni Sonar ve GPS Kombinasyonu Üstün Görüntüleme, Hız ve Basitlik Sağlıyor
Hobi Amaçlı Balıkçılık için Yeni Sonar ve GPS Kombinasyonu Üstün Görüntüleme, Hız ve Basitlik Sağlıyor

Press release -

Raymarine: FLIR, Gerçek Gibi Görünen Sonar Görüntüleme Özellikli Raymarine Element Serisini Sunar

WILSONVILLE, Ore. – 13 Aralık 2018 – FLIR Systems (Nasdaq: FLIR) bugün, gelişmiş sonar ve GPS ekranları kombinasyonunun yeni nesli olan Raymarine Element™'i duyurdu. Övgüler alan Raymarine RealVision™ 3D ve yeni HyperVision™ sonar teknolojisine sahip Element serisi, gerçek gibi görüntüler sağlar ve gelişmiş sonarı, kullanışlı haritalama yetenekleri ve oldukça sezgisel kullanıcı deneyimi ile hem kıyı balıkçıları hem de levrek balıkçılarının taleplerini karşılamaya yardım eder.

FLIR'in ödüllü Raymarine Axiom® navigasyon ekranlarının başarısını temel alan Raymarine Element, balıkçıların su altı görüşünü 3D su altı tabanı görüntüleme ile artıran ve balık hedef konumlarının daha hassas şekilde belirlenmesini sağlayan patent bekleyen entegre RealVision 3D sonar teknolojisini içermektedir. Aynı zamanda Element, ultra yüksek Sıkıştırılmış Yüksek Yoğunluklu Radar Darbesi (CHIRP) sonar frekanslarına sahip olan ve patent bekleyen yeni HyperVision 1.2-megahertz sonar teknolojisini de sunuyor. Hypervision, DownVision®, SideVision® ve RealVision 3D sonarı geliştirerek, balıkçıların yapıyı, bitki örtüsünü ve balığı gerçek gibi detaylarla görmesini sağlar.

Basitleştirilmiş bir kullanıcı deneyimi için en uygun hale getirilen Element'in yeni LightHouse Sport işletim sistemi ve sezgisel tuş takımı kontrolleri, balıkçıların favori balık tutma noktalarını hızlı bir şekilde işaretlemelerini ve yeni Raymarine RealBathy™ gerçek zamanlı sonar harita oluşturucu özelliğini kullanarak kendi yüksek çözünürlüklü batimetrik haritalarını oluşturmalarını sağlar. Element'in kullanıcı deneyimi, anında yeniden harita çizme, akıcı Realvision 3D görüntüleme ve su üzerinde hızlı tepkiler sunan dört çekirdekli entegre işlemci ile daha da iyileştirilmiştir.

"Biz, yeni Raymarine Element serisi ile birlikte en gelişmiş sonar teknolojimizi ve sezgisel kullanıcı deneyimimizi daha fazla hobi amaçlı tekne sahibinin kullanımına sunuyoruz," diyor FLIR Systems Başkanı ve CEO'su Jim Cannon. "Element, HyperVision görüntülemenin kayda değer netliği ve yeni LightHouse Sport işletim sistemimiz ile kendi sınıfı içerisinde etkileyici bir performansa sahip. Bunlarla birlikte Element, sonar ve GPS navigasyonun birlikte kullanıldığı ekranlar sınıfının kurallarını yeniden yazıyor ve balıkçılara en üst düzey yetenekleri sunuyor."

Element serisi 7-, 9- ve 12- inçlik ekran modellerinden oluşmaktadır. Element, 2019'un ilk çeyreğinde FLIR'in denizcilik bayileri ve tedarikçileri ile gönderilecektir.

Raymarine Element hakkında daha fazla bilgi için, http://www.raymarine.com/element adresini ziyaret edin.

-###-

Medya İletişimi

Karen Bartlett

Saltwater Stone

+44 (0) 1202 669 244

k.bartlett@saltwater-stone.com

Related links

Topics


FLIR Systems Hakkında

1978 yılında kurulmuş ve merkezi Oregon eyaletinin Wilsonville şehrinde olan FLIR Systems, algılamayı geliştirip farkındalığı artırarak hayat kurtarma, üretkenliği iyileştirme ve çevreyi koruma faaliyetlerine yardımcı olan sensör sistemlerinin üretiminde bir dünya lideridir. Yaklaşık 3.500 çalışanıyla FLIR’ün hedefi, termal görüntüleme ve benzeri teknolojilerden yararlanarak güvenlik ve gözetim, çevrenin ve ortam koşullarının izlenmesi, açık hava etkinlikleri, yapay görme, navigasyon ve gelişmiş tehdit algılama alanlarında yenilikçi ve akıllı çözümler sunan "The World's Sixth Sense" konumundaki bir kuruluş haline gelmektir. Daha fazla bilgi için lütfen http://www.flir.com adresini ziyaret edin ve @flir hesabını takip edin.

Client Newsroom

Welcome to the Saltwater Stone Client Newsroom, a daily updated resource for editors and journalists featuring news releases, images and videos issued on behalf of our international client base. Saltwater Stone is a specialist maritime communications agency working in the superyacht, recreational marine, shipping, offshore, subsea, fishing, renewables and naval sectors. If you are an editor or journalist wishing to receive Saltwater Stone client news releases direct to your inbox, please click or tap the follow button above.

Saltwater Stone