Press release -

SteamhammerVR: Opdag og oplev Virtual Reality Steampunk!

GamestormVR har lanceret en kickstarter kampagne for SteamHammerVR, et smukt Steampunkdesignet, historie-baseret tema, der sætter fart i Virtual Reality som vil ændre dine spiloplevelser for altid, VR har fået Greenlit på Steam Greenlight. Holdet planlægger i øjeblikket at lancere en demoudgave af spillet i juli 2016.

"Da vi i januar i år, første gang så VR, vidste vi bare at vi skulle involveres i dette projekt, vi ønskede at være en del af denne fantastiske revolution indenfor gaming industrien," siger Mark Bellinger, administrerende direktør for GamestormVR "Vi ønsker ikke blot at lave et spil, vi ønsker at lave et virkelig dristig spil. For at kunne lave det, ved vi godt, at vi har brug for at inddrage gaming community og forvandle deres ønsker, ind i verden af SteamHammerVR."

SteamHammerVR tager dig til steampunk verden i den Viktorianske tid i London i 1892. Den nedrige professor Rattwurm forsøger at slavebinde de fine englændere med sin hær af hektiske gnavere. Ved hjælp af denne nymodens dampkraft og den tekniske ekspertise af Doctor Obadias Springhorn, bliver du bevæbnet med de nyeste dimser, for at kunne smadre disse robot rotter - The Steam Hammer exo-suit!

Spillere kan vælge Steam Hammer våben til begge hænder. Nogle af de tilgængelige muligheder er Steam Hammer, Steam Cannon, Magnet Beam, Rotor Hammer, Rotor Saw, og Tesla Ray. Spillet indeholder en fantastisk spændende historie og karakterer, der fordybe dig i det 19. århundrede Steampunk i det Viktorianske London. Udforsk gaderne og helt ned i kloakkerne, fra Tower af London til bredden af Themsen, mens du udfører mange missioner.

GamestormVR henvender sig til Kickstarter community, for at skaffe penge til dette spil, fordi de ønsker at skabe en af de mest episke VR erfaringer i 2016. Holdet ønsker at involvere gaming community i deres udvikling af SteamHammerVR, og de vil endda give spillerne chancen for at blive udødeliggjort i spillet! Hvis denne crowdfunding-kampagne går godt, vil GamestormVR, bygge en version af SteamHammerVR til både Playstation VR og Oculus Rift.

"Det er en drøm der bliver bragt til virkelighed, når man ser sine ideer på papiret, blive bragt til live i VR, det er en magisk fornemmelse," siger 'Magic' Martin Rowe, projektets kunstnerisk direktør, "Finansieringen der bliver rejst, vil ikke kun blive brugt til at forbedre og udvide verden af SteamHammerVR men vil også give os mulighed for at deltage i så mange gaming konventioner som muligt mellem nu og den officielle lancering i december 2016. Vi ønsker at så mange mennesker som muligt, kan få glæde af SteamHammerVR".

Til gengæld for at investere i projektet, vil kapitalindskyder få adgang til en bred vifte af belønninger, herunder en kredit i end titles til 5£, en Founders udgave af det fulde SteamHammerVR spil for 15£, og mere. Kapitalindskyder kan også investere 25£ for en officiel Limited Edition 'SteamHammerVR London Tour 1892' T-shirt eller for 100£ kan du få et billede af dit ansigt placeret på et mesterligt sted i gameplay, samt en fungerende kredit.

For mere information, besøg venligst Kickstarter siden her eller kontakt skaberen nedenfor.

Kontaktinformation:

Mark Bellinger

Administrerende direktør

Telefon: +44 (0) 7500048507

E-mail: mark@showstorm.tv

Related links

Topics

  • Events

Categories

  • virtual reality
  • steam
  • unity3d
  • playstation vr
  • oculus
  • kickstarter
  • htcvive

Showstorm is one of the most resourceful, inspiring and disruptive small businesses in the UK, which has grown since 2009 to be an audacious and uniquely talented team of creative and technical professionals driven by a passion to create, pioneer and deliver first class memorable entertainment experiences.

If you can imagine it then we can most likely create it, but our real forte is in dreaming up and delivering products that nobody has even imagined yet. 

Already industry leaders in the creation of professional Entertainers Software, Showstorm is now also specialising on the next evolution of stunning content, specialising in (AR) Augmented Reality and (VR) Virtual Reality technologies.

Contacts

Mark Bellinger

Press contact Managing Director +44 (0) 2081233453