Press release -

SteamHammerVR: Upptäck en ny Virtual Reality-upplevelse!

GamestormVR en Kickstarter-kampanj för SteamHammerVR, en vackert utformad, punkigt, story-baserat, Virtual Reality-spelupplevelse som har uppmärksammats på Steam. Teamet bakom spelet planerar för närvarande att lansera en demo av spelet i juli 2016.

"När vi såg VR för första gången i januari i år visste vi att vi var tvungna att engagera oss, ville vi vara en del av denna fantastiska revolution inom spelindustrin", säger Mark Bellinger, vd för GamestormVR, "Vi ville inte bara göra ett spel, vi ville göra ett riktigt djärvt spel. För att göra det, vet vi att vi måste involvera spel-communityn och omvandla deras önskemål till en värld av SteamHammerVR."

SteamHammerVR tar dig till en värld i viktorianska London år 1892. Den fega professorn Rattwurm försöker förslava det fina engelska folket med sin armé av gnagare. Genom att använda nydanande ångkraft och det tekniska kunnandet hos Doktor Obadiah Springhorn är du beväpnad med den senaste tekniken för att bekämpa robot-råttor!

Spelaren får välja vapen för båda händerna. Några av de tillgängliga alternativen är Ång-hammare, Ångkanon, Magnet-stråle, Rotor-hammare och Rotor-Såg. Spelet har en fantastiskt engagerande handling och karaktärer som fördjupar dig i 1800-talets viktorianska London. Utforska gatorna, avlopp, Londons Tower och floden Thames när du tar dig an en rad uppdrag.

GamestormVR har vänt sig till Kickstarter-samfundet att samla in pengar till detta spel eftersom de vill skapa ett av de mest episka VR-erfarenheterna 2016. Teamet vill engagera spel-communityn i utvecklingen av SteamHammerVR, och de vill även ge spelare chansen att vara förevigad i spelet! Om denna crowdfunding-kampanj går bra, skulle GamestormVR vilja bygga en version av SteamHammerVR för både PlaystationVR och Oculus Rift.

"Det är att se en dröm bli verklighet när dina idéer på papper väcks till liv i VR, verkligt magiskt!", säger "Magic" Martin Rowe, projektets konstnärliga ledare, "Om finansieringen höjs kommer det inte bara att användas för att förbättra och utöka SteamHammerVR-världen men det kommer också göra det möjligt för oss att delta i så många spelkonvent som möjligt från nu och fram till den officiella lanseringen i december 2016. Vi vill göra SteamHammerVR tillgängligt fär så många människor som möjligt."

I utbyte mot finansiering av projektet, kan de som stödjer projektet få tillgång till en mängd olika belöningar, inklusive en omnämning i sluttitlarna för £5, en specialupplaga av hela SteamHammerVR-spelet för £15, och mer. De som stödjer projetket kan också för £25 för en 'SteamHammerVR London Tour 1892 T-tröja’ i begränsad upplaga eller för £100 få en bild av sitt ansikte placerat någonstans i spelet och dessutom en omnämning i spelet.

För mer information, besök Kickstarter-sidan här eller kontakta skaparen nedan.

Kontakt-information:

Mark Bellinger
VD

Tel: +44 (0) 7500048507

E-post: mark@showstorm.tv

Related links

Topics

  • Events

Showstorm is one of the most resourceful, inspiring and disruptive small businesses in the UK, which has grown since 2009 to be an audacious and uniquely talented team of creative and technical professionals driven by a passion to create, pioneer and deliver first class memorable entertainment experiences.

If you can imagine it then we can most likely create it, but our real forte is in dreaming up and delivering products that nobody has even imagined yet. 

Already industry leaders in the creation of professional Entertainers Software, Showstorm is now also specialising on the next evolution of stunning content, specialising in (AR) Augmented Reality and (VR) Virtual Reality technologies.

Contacts

Mark Bellinger

Press contact Managing Director +44 (0) 2081233453