visslighting

De nieuwste ontwikkeling in laserpennen

News   •   Sep 06, 2016 18:37 EDT

Ken jij over de laserpen groen (http://www.laserkopen.com/c-40_77_78.html)? Een groeiend aantal bedrijven in een breed scala van sectoren zijn het realiseren van de voordelen van lasertechnologie. De nieuwste ontwikkeling in laserpennen is de vezel gebaseerde laser-markering. Deze methode levert een veel hogere kwaliteit lichtbundel dan de eerste generatie laserpennen aankonden, met verminderde volatiliteit en kosten. De laserpen is één van de spannende nieuwe opties beschikbaar voor de professionele gebruikers.

Hoewel deze laserpennen goed werken en lange levensduur hebben, heeft hun vervanging met modernere apparatuur een heleboel voordelen. Het concept van het gebruik van zichtbaar licht voor markeren en graveren van substraten nam de industriële wereld door storm. De moderne laser apparaten zijn gevorderd in vergelijking met de flitslamp en diode gebaseerde laserpennen van afgelopen jaren. De meeste toepassingen van laser, is afkomstig van de behoefte aan snel identificeren en gereedschappen, materialen en andere voorraad bijhouden.

De laserpen 1000mW (http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) gebruikt geen verbruiksartikelen en minimaal onderhoud vereist. Bijhouden activa, beveiliging en identificatie spelen een belangrijke rol in een breed scala aan publieke en private sector bedrijven. De diodes hebben een levensduur van meer dan 8000 uur, en de kleine voetafdruk van de laserpen maakt het mogelijk om het gemakkelijk te gebruiken op bijna elke locatie. Deze laseraanwijzer bestaat uit scanbare bar codes, menselijke leesbare tekst en gegevens matrix. Naast het bijhouden van materialen en inventaris, is de laserpen ook populair in de vuurwapens industrie, voor zowel technische als esthetische doeleinden.

Deze betrouwbare laser pennen zijn milieuvriendelijk, gebruik geen agressieve chemicaliën of hoge temperaturen tijdens het proces en het veilig leveren van de krachtige laserpen op metalen, roestvrij staal, keramiek en kunststoffen. Dankzij jaren van voortdurende innovaties en verbeteringen, de laserpennen zijn geworden een kosteneffectieve manier om het graveren van materialen voor zowel esthetische, beveiliging en identificatie doeleinden.

sterkste 2000mW laserpen

De sterkste 2000mW groene laserpen is steeds populairder voor talrijke toepassingen. De hoge-temperatuur-weerstand maakt het perfect voor de medische uitrusting die sterilisatie, zoals chirurgische apparaten nodig. De duurzaamheid van de laserpen optimaliseert het voor gebruik in het militair gebied, mobiele telefoons en andere voorwerpen van waarde. Meer informatie over de nieuwste lasertechnologie, neem contact met ons vandaag. Wij nodigen u onze gratis product-catalogus te downloaden en bekijken van onze informatieve video's.