Safari Guide Africa

Lyxiga safariresor – Guide till södra Afrika lanseras

Press Release   •   Nov 10, 2011 08:40 EST

Idag lanseras Safari Guide Africa – en sida som guidar dig till de absolut bästa safariboendena i södra Afrika. Där hittar du allt du behöver veta om safariresor och kan komma i kontakt med företag som hyr ut lyxiga bostäder under din resa.

Safari Guide Africa har nämnts både i den afrikanska resesektionen av About.com och på nyhetssidan Huffington Post och artiklarna på sidan har många läsare. Målet är att ge besökarna, och i förlängningen de som åker på safariresor, bra fakta om resmål och boenden.

Safari Guide Africa går på djupet där andra bara skrapar på ytan.

Sidans huvuddelar är:

Safariboenden: Innehåller alla boenden grupperade efter vilket naturreservat de ligger i.

Resepaket för safari: Komplett lista av alla paket, som du antingen köper som de är eller skräddarsyr efter eget behov.

Semester på afrikanska stränder: Komplett lista av lyxiga semesterorter och strandvillor.

Hotell och pensionat: Listor på lyxiga hotell och pensionat i städer och mer avlägsna platser som ”the Winelands”.

Sidans grundare har för avsikt att bygga vidare på sin verksamhet för att kunna erbjuda rese- och hotellpaket i andra delar av södra Afrika – inte bara i Sydafrika där allting började. Ett första steg är Mauritius där det både finns förslag på hotell och smekmånadsresor.

Safari Guide Africa är ett resemagasin som erbjuder både läsning och information om safari i Afrika samt bra erbjudanden för dem som bestämmer sig för att åka.

Safari Guide Africas affärsidé är att erbjuda resenärer kompletta och/eller skräddarsydda resepaket till marknadens bästa priser. Vårt fokus är kvalitét och service där vi kontinuerligt utmanar oss själa att hitta de bästa resemålen i Afrika. Varför ska det vara svårt att boka ihop ett komplett resepaket? Safari Guide Africa erbjuder all service och hjälp för ni ska ha en underhållande och njutsam resa.