Silobreaker

Silobreaker lanserar app och utvidgar sin online-tjänst till mobila kunder.

Press release   •   Apr 23, 2013 03:00 EDT

Stockholm 2013-04-23 - Svenskägda Silobreaker, www.silobreaker.com, meddelade idag på Info Security Europe mässan i London att man lanserar en app för sina kunder av Silobreaker Premium, Silobreakers online-tjänst för cybersäkerhet, incidentbevakning, riskanalys, konkurrensanalys, OSINT och omvärldsbevakning.

Med appen får abonnenter full tillgång till sina Silobreaker Premium inställningar, inklusive funktioner som bevakningslistor, “dashboards” och dokumentsamlingar.  Dessutom kan appanvändaren:

·  Se ‘vem’ eller ‘vad’ som skapar trender

·  Dela upptäckter med kollegor direkt från appen

·  Ta emot och läsa dokument uppladdade av medarbetare

·  Snabbt skumma igenom sökresultat och navigera till publikationskällor

·  Använda swipe-funktionalitet för att bläddra bland originalartiklar utan att lämna webbläsaren

För en kort introduktionsfilm: http://www.silobreaker.com/demos/app

”Silobreaker-appen är vår senaste lansering för att stödja arbetsflödet hos våra kunder”, säger Silobreakers VD Kristofer Månsson.  “Medan insamling och analys av information förblir de huvudsakliga uppgifterna bland våra användare, så är delgivning av upptäckter till chefer och kollegor ute på fältet ofta lika viktigt.  Appen är en effektiv och snabb distributionskanal mellan analytiker och beslutsfattare, samt ett utmärkt verktyg i sig själv för våra mobila användare.”  

Inledningsvis kommer Silobreaker-appen vara tillgänglig för iOS och Windows Phone enheter, men lanseras kort därefter för Android-baserade telefoner och surfplattor. I maj kommer appen att vara tillgänglig i Apple App Store och Windows Marketplace. 

Om Silobreaker

Silobreakers produkter och tjänster aggregerar, analyserar, kontextualiserar och skapar förståelse av den ständigt ökande mängden digital information. Grundarna bakom företaget har kompletterande erfarenheter från militär underrättelsetjänst, bank och finans, management consulting och från produktutveckling av semantiska och statistiska textanalys- och sökteknologier. Silobreakers produkter används av företag, myndigheter, och finansiella institutioner runtom i världen för bl a cybersäkerhet, omvärldsbevakning, hotbildsanalys, konkurrensanalys, incidenthantering och riskanalys. www.silobreaker.com