Sticky

Sticky hires John Sjölander as Head of Special Operations

Press release   •   Aug 06, 2013 08:25 EDT

STICKY REKRYTERAR JOHN SJÖLANDER TILL ROLLEN SOM HEAD OF SPECIAL OPERATIONS 

Stickys teknik har på kort tid fått mycket uppmärksamhet från de stora spelarna världen över. Bland företagets kunder finns bland andra Google, AOL och Procter & Gamble. För att Stickys tjänster ska kunna rullas ut på global basis ökar företaget nu takten på den tekniska utvecklingen. Sticky tog tidigare i år in 20M SEK från Conor Venture Partners och Northzone i bolagets andra investeringsrunda.

Sticky rekryterar nu John Sjölander till den helt nya rollen som Head of Special Operations. John kommer senast från adtech företaget Burt där han arbetat både som CTO och COO.

Vi är fantastiskt glada över att ha fått ombord John. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och Johns gedigna kunskaper och erfarenheter från start-ups inom ad tech världen är enormt värdefulla för oss”, säger VD och grundare Mathias Plank.

Johns främsta uppgift blir att leda arbetet med att skala upp plattformen inför en kommande global utrullning. ”Det känns otroligt roligt att komma till ytterligare ett företag som ligger så pass i framkant inom sitt område. Jag ser verkligen fram emot att sätta tänderna i den här utmaningen”, kommenterar John Sjölander. 

Sticky är ett medieteknikföretag som hjälper mediebyråer, annonsörer och medieägare att säkerställa att deras displayannonsering syns på nätet. Med objektiv och relevant data på vem som ser vad på nätet, kan Stickys kunder utvärdera och optimera sina digitala investeringar.