Skip to content
Lost Gold of the Aztecs
Lost Gold of the Aztecs

News -

HISTORY CHANNEL HOOGTEPUNT IN JULI 2022

BRAND NEW & EXCLUSIVE

THE UNXPLAINED WITH WILLIAM SHATNER
Vanaf 25 juli op maandag om 20:30 uur

The UnXplained met William Shatner keert in juli terug naarThe HISTORYChannel. Deze een uur durende non-fictieserie van de producenten van Ancient Aliens en The Curse of Oak Island, duikt in ‘s werelds meest fascinerende, vreemde en onverklaarbare mysteries. Elke aflevering, gepresenteerd en geproduceerd door acteur William Shatner, winnaar van een Golden Globe en EmmyAward,bevatboeiendebijdragesvan wetenschappers, historici en getuigen, die elk proberen hun licht te werpen op hoe het schijnbaar onmogelijke werkelijk kan gebeuren. Met de hulp van ‘s werelds beste wetenschappers, ooggetuigenverslagen en dramatische reconstructies krijgen kijkers een schokkend inzicht in wat er werkelijk gebeurt - en waarom. S3 (10x60).
Onderdeel van de Summer of Secrets.

BRAND NEW & EXCLUSIVE
LOST GOLD OF THE AZTECS

Vanaf 19 juli op dinsdag om 21:25 uur

Vijfhonderd jaar geleden vielen Spaanse veroveraars het met goud gevulde land van de Azteken binnen. Maar volgens de legende had keizer Montezuma zijn schat al op verschillende locaties in wat nu het Amerikaanse zuidwesten is verborgen en er een dodelijke vloek over uitgesproken. Nu komen drie verschillende families, elk met een duidelijke connectie met het goud, dichter bij wat volgens hen de locatie is van het verloren goud van de Azteken. De serie volgt het epische avontuur van de families die op zoek gaan naar de schat. Ze zoeken op drie verschillende locaties in drie verschillende staten: de Dillmans gaan naar Utah, de Hoaglands naar Nevada en de Villescases naar New Mexico. Wie maakt een einde aan de vloek en vindt het Azteekse goud? S1 (8x60).
Onderdeel van de Summer of Secrets.

BRAND NEW & EXCLUSIVE
ANCIENT ALIENS

Vanaf 11 juli op maandag om 22:20 uur

Ancient Aliens onderzoekt de controversiële theorie dat buitenaardse wezens de aarde al miljoenen jaren bezoeken. Van het tijdperk van de dinosauriërs tot het oude Egypte en van eeuwenoude grottekeningen tot voortdurende waarnemingen in de VS; elke aflevering van deze populaire serie op HISTORY Channel gaat in op de vragen,speculaties,provocerendecontroverses, ooggetuigenverslagen entheorieën overdeze eeuwenoude discussie. Bezochten intelligente wezens uit de ruimte de aarde duizenden jaren geleden al? Zie hoe presentator Giorgio Tsoukalos deze vraag probeert te beantwoorden. S14 (10x60)

BRAND NEW & EXCLUSIVE
ANCIENT IMPOSSIBLE

Meer aflevering op woensdag om 21:25 uur

Ancient Impossible gaat verder waar het langlopende Ancient Discoveries stopte. Deze serie vertelt over de hoeveelheid moderne technologische prestaties die eigenlijk eeuwen geleden al werden ontwikkeld. Kolossale monumenten, onmogelijke technische hoogstandjes en technologieën die zo nauwkeurig zijn dat ze opnieuw uitvinden bijna niet te doen is - de oudheid was veel geavanceerder dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Reis door de geschiedenis om een radicaal ander beeld van het verleden te ontdekken, met innovaties die hun tijd ver vooruit waren en nog steeds in gebruik zijn. Nieuwe wetenschap onthult een verloren wereld die meer op de onze lijkt dan we ooit konden vermoeden, en vertelt hoe moderne technologie zijn blauwdruk heeft in het verleden. (10x60”)

Related links

Topics

Categories

Bringing human stories to life

A + E Networks UK is a media company with a portfolio of high-quality fact-based entertainment channels, which in Benelux includes The HISTORY Channel, HISTORY HD, and Crime+Investigation. The channels are broadcast 24 hours a day. The company, which is a joint venture between Hearst and UK Sky, has channels in nearly 100 countries in the UK, Scandinavia, Benelux, Central and Eastern Europe, Africa and the Middle East.

A+E Networks
1 Queen Caroline Street
W6 9YN LONDON
United Kingdom
Visit our other newsrooms