Press release -

Fashion retailer NA-KD groeit verder met de lancering van een nieuwe make-up lijn. NKD/BTY

NA-KD verstoort de beauty industrie met een spannende nieuwe make-up lijn te lanceren: NKD / BTY. Het concept moet de confrontatie aangaan met de normen van de industrie en zijn plaats innemen in de frontlinie van een groeiende categorie.Deze stap betekent dat het merk zich blijft inzetten voor snelle groei en wereldwijde relevantie voor de klant.NKD/BTY zal vanaf 10 december beschikbaar zijn op na-kd.com en is slechts de eerste aanzet tot een uitgebreider assortiment.

NA-KD is één van Europa's snelst groeiende modemerken met een jaarlijkse groei van meer dan 100%. In het derde kwartaal van 2019 had het bedrijf een netto-omzet van 130+ miljoen euro. Nu breidt NA-KD haar productportfolio uit met een gloednieuwe categorie: beauty. NA-KD is zeer gegeerd door de 3 miljoen mensen. NA-KD lanceert NKD/BTY precies op tijd voor de kerst. Het 9-delige NKD/BTY assortiment omvat: wenkbrauwgelen en -pennen, oogschaduwpalet, gloeikits, bronzers, vloeibare eyeliner, oogpotlood, vloeibare lippenstift en lippenpotloden. De prijzen variëren van12€ tot 39€

Met moeiteloos te gebruiken producten en een houding die de individualistische denkwijze van Gen Z en Millennial-klanten viert, is NKD/BTY een assortiment dat ontwikkeld is om natuurlijke schoonheid te laten doorschijnen. In een wereld van filters en kunstmatige schoonheid, kiest NKD/BTY voor een frisse benadering van schoonheid - individualisme boven perfectie . Met een merk-ethos dat gericht is op zelfacceptatie, wordt het concept achter NKD/BTY ondersteund door de overtuiging dat schoonheid veel meer is dan er goed uitzien. Het gaat om het zelfvertrouwen over je eigen huid en het vieren van je natuurlijke schoonheid.

Deze waarden stralen door in alles wat het merk doet - van productselectie tot communicatie. Ontworpen om je eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren, bevat de make-up collectie gemakkelijk te gebruiken producten voor iedereen.

Met de toenemende bezorgdheid over duurzaamheid en dierenmishandeling onder het kernpubliek van het merk, was NA-KD toegewijd om ervoor te zorgen dat NKD/BTY werd ontwikkeld zonder dierproeven en met veganistische ingrediënten in gedachten.

Als sociaal vooraanstaand merk gebruikt NA-KD zijn sterke invloedrijke relaties om NKD/BTY te lanceren. In samenwerking met 300 macro- en micro influencers voor het creëren van content en het samplen van de producten aan nog eens 1000 influencers en klanten, streeft NA-KD naar echte mensen die het merkverhaal kunnen vertellen. Met een ethos dat individuele schoonheid viert, was het belangrijk voor het merk om te laten zien wat dat voor verschillende mensen betekent. Dit concept komt ook uitgebreid aan bod in de officiële lanceringscampagne, waarin grote namen als Matilda Djerf en Amaka Hamelijnck, samen met NA-KD-klanten uit heel Europa, een rol spelen.

Chief Growth Officer, Björn Bergström, gelooft:

"Na het succes van NA-KD op het gebied van de mode gaan we uitbreiden naar de beauty-wereld. Dit is een enorme klus voor ons en we hebben hard gewerkt om een productlijn te creëren met hoogwaardige ingrediënten die zijn geformuleerd om de huid te beschermen, maar ook duurzaam en veelzijdig genoeg zijn om mensen in staat te stellen met hun looks te spelen."

Brand Director, Natasha Billing voeg hieraan toe:

"Net als bij onze mode wilden we een positievere categorie-ervaring creëren en een sterke relevantie voor onze klanten bereiken. NKD/BTY staat voor het idee dat er geen schoonheidsfoutjes zijn, alleen mogelijkheden om onze eigenheid te vieren. NKD/BTY staat voor het idee dat er geen schoonheidsfoutjes zijn, alleen mogelijkheden om onze eigenheid te vieren.

Subjects

  • Lifestyle, Fashion, Leisure

Categories

  • na-kd
  • nakd
  • nkd bty

NA-KD.com is in januari 2016 gelanceerd en heeft zich al snel gevestigd als een toonaangevende fashion player. voor Millennials en Gen Z. Met meer dan 8 miljoen maandelijkse bezoekers en 3 miljoen volgers op social media. - NA-KD is een van de snelst groeiende modemerken in Europa. NA-KD is echt wereldwijd actief en levert elke maand de laatste trends aan meer dan 100 landen en wordt vertegenwoordigd door meer dan 600 retailers wereldwijd. NA-KD biedt gratis en klimaatgecompenseerde verzending aan voor alle bestellingen van klanten.