Persbericht -

Lp’s afspelen via Bluetooth met de PS-LX310BT platenspeler van Sony

Vinyls beluisteren via een draadloze headphone of bluetooth-speaker

  • Draaitafel voor muziekfanaten: de hoge kwaliteit van vinyl op een draadloze bluetooth speaker of headphone
  • Uitstekende geluidskwaliteit dankzij een hoogwaardig design, draaitafelarm en plint
  • Stijlvol ontwerp voor in ieder type interieur

Sony speelt in op de populariteit van vinyl en kondigt een nieuwe draaitafel aan. Met de Sony PS-LX310BT is het eenvoudig om Lp’s via bluetooth af te spelen op een speaker of headphone. Perfect om te genieten van vinyl in de digitale wereld van vandaag.

Het verleden en het heden komen samen

De PS-LX310BT brengt het warme geluid van vinyl naar een draadloze speaker of headphone door de integratie van Bluetooth. Het koppelen van een apparaat is eenvoudig via de speciale Bluetooth-knop. Dankzij de automatische afspeelfunctie wordt de muziek direct afgespeeld via het laatst gekoppelde apparaat. Voor gebruikers die de voorkeur geven aan een bekabelde verbinding, is de platenspeler voorzien van een audiokabel.

De PS-LX310BT biedt instelbare versterking voor alle Bluetooth-apparaten. Er is ook een ingebouwde phono-voorversterker die kan worden geselecteerd voor versterkers die alleen op lijnniveau kunnen worden aangesloten.

Ervaar de details van vinyl

De PS-LX310BT is vormgegeven in een aluminium plateau om perfecte audioprestaties te garanderen. De rechte arm met de naaldtip zorgt voor een goede stereobalans. De arm is voorzien van een geïntegreerde ronde kop-omhulling om resonantie tegen te gaan. In combinatie met een dikke en stevige stofkap om weerstand te bieden aan resonantie, is er geen betere manier om van vinyl te genieten.

Eenvoudige bediening

De PS-LX310BT is vormgegeven in een stijlvolle en hoogwaardige behuizing. Tevens zijn intuïtieve keuzetoetsen geïntegreerd voor starten, stoppen en koppelen van externe apparaten.

De PS-LX310BT is vanaf april 2019 verkrijgbaar in de Benelux 


Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux