Persbericht -

Sony introduceert de WH-XB900N draadloze noise cancelling headphone

Over-ear headphone met intuïtieve touch-bediening en design WH-1000XM3

Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Parijs of een lange vlucht naar New York - de WH-XB900N filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Dankzij Digital noise cancelling wordt het omgevingsgeluid geëlimineerd en zijn dagelijkse achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden niet langer hoorbaar.

Deze headphone is tevens voorzien van EXTRA BASS technologie. Dit betekent dat de hoofdtelefoon alle basfrequenties versterkt zonder in te leveren op de helderheid van het geluid. De EXTRA BASS sound creëert diepe bastonen en is ideaal voor liefhebbers van elektronische dansmuziek. Maar het 40 mm diafragma zorgt tevens voor een bijzonder helder geluid bij andere muziekstijlen.

Daarnaast beschikt ook dit model over de bekroonde Quick Attention modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de headphone. Door aanraking via de handpalm wordt de noise cancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De WH-XB900N is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Naast een prettige autonomie en batterijlevensduur tot 30 uur draadloos, heeft deze headphone een Quick Charging-functie om weer een uur van muziek te kunnen genieten na slechts 10 minuten opladen. Dit nieuwe model is verkrijgbaar in stijlvol blauw en zwart en komt met een USB-oplaadkabel en audiokabel. De WH-XB900N is vanaf juli in de Benelux beschikbaar voor €250.


Over Sony Corporation

Sony Corporation is een wereldwijde producent van audio-, video-, game-, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met zijn muziek-, beeld-, computerentertainment- en onlinetoepassingen is Sony een pionier op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 77 miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2018. Meer informatie op de internationale Sony-website: www.sony.net

Perscontacten

Quint Dekker

Press contact PR Manager Benelux