Новата гама аудио-визуални продукти на Sony: кинематографско качество в уюта на вашия дом

• Насладете се на кинематографски съраунд звук с новия саундбар с вграден субуфер HT-X8500 Dolby Atmos®/DTS: X®

• Усетете мощния съраунд и богат бас с новия саундбар HT-S350
  • Насладете се на превъзходна 4К картина и звук с новия 4K Ultra HD Blu-ray плейър UBP-X800M2 на Sony

Усъвършенствайте своята система за домашно кино с новите саундбар модели на Sony HT-X8500 и HT-S350, както и с новия 4K Ultra HD Blu-ray™ плейър UBP-X800M2.

Завладяващ звук: HT-X8500

Насладете се на кинематографски съраунд звук в уюта на дома си благодарение на Dolby Atmos® и DTS:X® технологиите в новия саундбар X8500. Този 2.1 канален единичен високоговорител доставя обектно-базиран звук, който ви поставя в центъра на действието. Благодарение на уникалните технологии на Sony за цифрова обработка на сигнала, като Vertical Surround Engine, от X8500 може да се усети до 7.1.2-канален съраунд звук, без да използвате допълнителни високоговорители. Вграденият двоен субуфер осигурява дълбок басов звук и с включен режим Кино, един от седемте оптимизирани аудио режима, можете да съпреживеете всеки филм по възможно най-добрия начин.

X8500 поддържа eARC за висококачествени аудио кодеци, които да преминат от вашия телевизор към високоговорителя. Възможно е безжично свързване[1] чрез BLUETOOTH® между саундбара и телевизора ви и по този начин кабелите да бъдат по-малко. Може да слушате и музика от вашия смартфон.

Допълнителна мощност: HT-S350

С мощност на звука от 320 W, новият саундбар HT-S350 предлага впечатляващ съраунд и дълбок, мощен бас благодарение на безжичния си събуфер. Уникалната и подобрена технология на Sony – S-Force PRO Front Surround, заедно с 5.1-каналната поддръжка за декодиране, предлага по-широко, по-обгръщащо и точно усещане за съраунд звук. Свържете саундбара към телевизора си чрез HDMI ARC за лесно дистанционно управление. Възможно е и свързване чрез BLUETOOTH®, както при X8500.

Елегантен дизайн

Съчетайте новата техника с домашния интериор със стилния дизайн от перфориран метал на X8500 и S350.

Перфектна картина: UBP-X800M2

X800M2 поддържа 4K Ultra-HD Blu-ray възпроизвеждане и HDR формати, включително HDR10, Dolby Vision и Hybrid Log Gamma, за да осигури зашеметяващо качество на картината във вашия дом. С X800M2 е възможно и преобразуване на изображенията до 4K качество, за да можете да се наслаждавате на изключително детайлна картина, дори когато тя не е с 4K качество.

Новият X800M2 също поддържа най-новите и най-висококачествени аудио формати, включително Hi-Res Audio[2].С X8500 и X800M2 можете да постигнете най-доброто кино изживяване в домашни условия благодарение на технологиите Dolby Atmos и DTS: X.

С X800M2 ще се възползвате и от широка гама от съвместимост на дисковете, за да се насладите на филмовата и музикалната си колекция, както и най-новите заглавия, в high definition формати, включително SACD и DVD-A.

X800M2 поддържа услуги за стрийминг на 4K съдържание, включително Netflix и YouTube. Отпуснете се и гледайте любимите си предавания на телевизора директно от вашия Blu-ray плейър с ултра висока разделителна способност.

HT-X8500 ще бъде наличен на пазара от края на март 2019 г. на цена от 799 лв.

HT-S350 ще бъде наличен на пазара от началото на май 2019 г. на цена от 520 лв.

UBP-X800M2 ще бъде наличен на пазара от май 2019 г. на цена от 699 лв.

[1]За безжично свързване чрез Bluetooth®, се изисква телевизор BRAVIA®, поддържащ Bluetooth® A2DP (Advanced Audio Distribution Profile).

[2]DSD11.2MHz is also capable under Hi-Res